DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062519-0.54527%
Trabzon
18°

AÇIK

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

TTSO’NUN PROJELERİ SUNULDU

TTSO’NUN PROJELERİ SUNULDU

ABONE OL
14 Eylül 2023 11:24
TTSO’NUN PROJELERİ SUNULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Trabzon İş Dünyası Buluşması’nda, sektörlerin istekleri dile getirilirken Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, odanın projeleri ve talepleriyle ilgili dosyayı Yılmaz’a sundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında düzenlenen Trabzon İş Dünyası Buluşmasına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Meclis Başkanlık Divanı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile iş dünyası temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

TTSO’NUN PROJELERİ SUNULDU

Toplantıda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, odanın projeleri ve talepleriyle ilgili bilgi verdi ve kapsamlı bir dosyayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a sundu. Dosyada şu projeler ve talepler yer aldı:

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi

Kapalı Devre Balık Yumurtası Projesi

Güney Çevre Yolu Projesi

Trabzon Yeni Havalimanı Projesi

Araklı Tekstil OSB

Su Ürünleri İhtisas OSB

Çamburnu Yat Üretim ve Bakım Tesisi

Trabzon’un doğu bölgesinde OSB kurulması

Erzincan – Gümüşhane – Trabzon Demiryolu Projesi

Soçi – Trabzon Feribot Seferlerinin başlatılması

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız projelerimiz ve taleplerimizle ilgili dosyayı alarak gerekli çalışmaların ve incelemelerin yapılacağını ifade etti. Bölgemiz ve ülkemiz için önemli bu projelerle taleplere destek beklediğimizi özellikle belirttik” ifadesini kullandı.

Toplantıya katılan iş dünyası temsilcileri de sektörleriyle ilgili sorun ve talepleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!