DOLAR 32,4277 -0.07%
EURO 34,8157 0.1%
ALTIN 2.428,43-0,41
BITCOIN 2022129-2.63186%
Trabzon
16°

KAPALI

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İSRAİL SAVAŞI BİTİRECEK ŞARTINI SUNDU ,,,

İSRAİL SAVAŞI BİTİRECEK ŞARTINI SUNDU ,,,

ABONE OL
23 Ekim 2023 23:24
İSRAİL SAVAŞI BİTİRECEK ŞARTINI SUNDU ,,,
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrailSavunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Jonathan Conricus, Hamas’ın tüm rehineleri serbest bırakması ve teslim olması halinde Gazze Şeridi’nde kara operasyonu düzenlenmeyeceğini ve savaşın biteceğini ifade etti.

İSRAİL KARA HAREKATINA HAZIR

Sondakika com haber sitesinin haberine göre Hamas’ın askeri kanadını 7 Ekim başlattığı Aksa Operasyonu sonrası İsrail, tam ablukaya aldığı Gazze’ye bombardımanlarına devam ediyor. Hamas’in elinde olan rehinelerin yerine tespit edebilmek için zaman zaman Gazze Şeridi’nde de operasyonlar yapan İsrail’den topyekün bir kara harekatı için Gazze sınırında tanklarını ve piyadelerini hazır bekletiyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri sözcüsü Jonathan Conricus, ancak Hamas’ın şartsız teslim olması ve rehineleri serbest bırakması durumunda Gazze’ye kara harekatı düzenlenmeyeceğini söyledi. Açıklamalarında Conrius, “Eğer Hamas, şu anda yaptığı gibi İsrailli sivillerin arkasında saklandığı yerden çıkıp, 212 rehinemizi geri verir ve kayıtsız şartsız teslim olursa, o zaman savaş biter” ifadelerini kullandı

.Conricus, İsrail’in hava saldırıları ile istedikleri sonucu alacağını ve askerlerini gereksiz bir şekilde tehlikeye sokmaktan kaçınmayı tercih edeceğini de açıkladı. Ancak, böyle bir yaklaşımın Hamas’ı yok etmek için yeterli olmayabileceğini de ekledi. Hamas bu şartları yerine getirmezse, “muhtemelen içeri girip bunu kendimiz yapmamız gerekecek” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!