DOLAR 32,5393 0.25%
EURO 34,9590 0.5%
ALTIN 2.430,81-0,30
BITCOIN 2058361-0.36234%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

LİZBON’UN “SANATLA RANDEVU”SU

LİZBON’UN “SANATLA RANDEVU”SU

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:13
LİZBON’UN “SANATLA RANDEVU”SU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanatın ve tarihin sanatseverler ile buluşmasında önemli adımlar atan, sanat ve gezi tutkunlarını bir araya getiren Sanatla Randevu, her ay planlanan birçok etkinlikle benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Sanatla Randevu, 6-9 Kasım tarihleri arasında düzenlediği Lizbon gezisiyle, katılımcılarına sanat şöleni sunarken aynı zamanda Madonna konseri ile unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı.

Ayşe Kaynarcalı öncülüğünde hayata geçirilen Sanatla Randevu, sanat aşıklarını, sanatın kökleriyle tanıştıran bir oluşum görevi üstlenmeye devam ediyor. Sanatla Randevu, sanatı ve gezerek keşfetmeyi sevenleri bu kez de Portekiz’in başkenti Lizbon’da sanat yolculuğuna çıkarttı. 7 Kasım günü ise; “The Celebration Tour” adlı dünya turnesi kapsamında Lizbon Altice Arena’da gerçekleşen Madonna konseri ile sanat severler müzikle buluştu.

Turne kapsamında düzenlenen konserlerde Madonna’nın efsanevi hikayesini anlatmak için arşiv görüntüleri, stüdyo kayıtları ve ikonik hit parçalarına yer verildi. Madonna’nın müzik kariyerindeki 40’ıncı yılını kutlamak üzere düzenlenen dünya turnesi kapsamında Lizbon’da verilen konserde Sanatla Randevu katılımcılarına tarifsiz bir müzik ziyafeti ve benzersiz bir deneyim yaşama fırsatı sundu.

Avrupa’da Bir Güney Amerika Simülasyonu: Lizbon

Sanatla Randevu, Batı Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olan Lizbon’a düzenlediği gezi boyunca; Unesco Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Pena Sarayı, Alfama semti, tarihi şehir Sintra, Cabo de Roca, Republica Caddesi, Pombal Meydanı gibi şehrin önemli ve tarihi noktalarına doğru keşfe çıkardı.

Düzenlediği Lizbon gezisiyle Sanatla Randevu, katılımcılara müzik, tarih ve kültürle harmanlanan benzersiz bir deneyim sundu. Katılımcılar seyahatleri boyunca şehrin merkezinde yer alan 5 yıldızlı Brown’s Avenue’de konakladı.

Ayşe Kaynarcalı ve Sanatla Randevu gezileri hakkında daha detaylı bilgi almak için https://sanatlarandevu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!