DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056771-0.8854%
Trabzon
18°

AÇIK

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

KARAN” YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

KARAN” YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

ABONE OL
22 Kasım 2023 13:41
KARAN” YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emekli çiftçilere de 5 bin lira ikramiye verilmesi yönündeki talimatı memnunluk yarattı. Giresun ziraat Odası Başkanı Nurittin karan ”Uyarılarımızla büyük bir yanlıştan dönüldü, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi

Çiftçi kayıt sistemine (ÇKS) kayıtlı bulunan emekli çiftçilerin 5 bin liralık ikramiyeden muaf tutulması büyük tepkilere yol açmış ve çok sayıdaki çiftçi ÇKS kayıtlarını sildirmeye başlamıştı. Bu haksızlığın giderilmesi yönünde harekete geçen Türkiye Ziraat Odalarının çağrısı ise karşılık buldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile emekli çiftçilere de 5 bin lira ikramiye verilmesi yönünde çalışma başlatıldı.

 

KARAN” YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinden yararlanmayan emekli çiftçiler için bir umut ışığı yakıldığını bildirdi. Karan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Ziraat Odaları tarafından yapılan çalışmaların karşılık bulduğunu kaydetti.
Karan, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı çiftçilerimize ödenmeyen 5 bin lira ikramiyenin ödenmesi için bir çalışma yapıldığı ve mecliste yapılan bütçe görüşmelerinde bir torba yasayla beraber, ÇKS’ye kayıtlı çiftçilerimizin mağduriyetin giderileceği kulislerde dolaşmaktadır.

Birlikten güç doğar, biz büyük bir aileyiz yeter ki farkında olalım. Başta Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar olmak üzere bütün ziraat odalarımızın verdiği mücadele sonuç verecektir inşallah. Ayrıca bu konuya duyarlılık gösteren ve çözülmesi konusunda talimat veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, katkı sunan tüm milletvekillerimize çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!