DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20675321.10694%
Trabzon
14°

KAPALI

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE

ADAYLAR  ADAYLIKLARINI BİR BİR AÇIKLIYORLAR

ADAYLAR ADAYLIKLARINI BİR BİR AÇIKLIYORLAR

ABONE OL
3 Aralık 2023 22:00
ADAYLAR  ADAYLIKLARINI BİR BİR AÇIKLIYORLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken belediye başkan aday adayları da ard arda açıklamalarla aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyorlar sonucu merakla beklenen seçim bölgelerinden biri olan Kars’ın Kağızman ilçesinde Belediye Başkan Aday adaylık açıklamaları devam ediyor

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisinden Aday Adaylığını açıklayarak hemşerilerinden destek bekleyen ve Kağızmanın ilk Kadın Belediye Başkanı olmak isteyen Sergül Keskin’den sonra MHP den de Kağızman Belediye Meclis Üyesi olan  Vildan Cücü de aday adaylığını açıklayan bir diğer isim oldu son olarak ta Kağızman Devlet Hastane Müdürü Fesih Altay, AK Partiden  Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Haber Sitemize açıklamalarda bulunan CHP’nin gazeteci Belediye Başkan Aday Adayı Sergül Keskin, Kağızman’ın kaderine terk edildiğini, mevcut yerel yönetimin sorunları çözmek bir yana, sorunlara yeni sorunlar eklendiğini söyledi. Keskin, Kağızman’ı yeniden hizmetle buluşturmak ve sorunlarını bir bir çözmek için projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek ve elimi taşın altına koymak için yola çıktım. Projelerim hazır. Tüm sorunları bir bir çözdüğüm gibi Kağızman’a artı değer katacak ve üretimi de destekleyecek birçok projeyi hayata geçireceğim. Projelerimde kadınları ve gençleri önceleyeceğim. Herkesin hayatına dokunacağım. Sosyal projeler geliştireceğim. Hedefim Kağızman’ın ilk kadın belediye başkanı olmak. Bunun için çok çalışacağım. Hedefim daha güzel ve yaşanabilir bir Kağızman” dedi.
Keskin, bu zorlu süreçte başta kadınlar ve gençler olmak üzere tüm Kağızmanlıları kendisine destek vermeye davet etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!