DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056325-0.67676%
Trabzon
18°

AÇIK

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

TRABZON’UN “İYİ”ADAYLARI BELLİ OLDU

TRABZON’UN “İYİ”ADAYLARI BELLİ OLDU

ABONE OL
9 Aralık 2023 08:57
TRABZON’UN “İYİ”ADAYLARI BELLİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başka nı Meral Akşener  A Takımı ile birlikte geldiği Trabzonda yerel seçim startını verirken Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayını ve ilçelerde belediye başkan adayları açıkladı .

Trabzonda partililerce kalabalık bir şekilde karşılanan Meral Akşener adayları açıkladığı konuşmasında CHP nin teklifinede atıfta bulunurken ” “14 evet, 35 hayırla biz yalnız üçüncü bir seçime girmeye ve üçüncü bir yolu oluşturmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Akşener konuşmasında “Sakin bizi hafife almayın biz açlığa idmanliyiz biz hakarete idmanliyiz ve hiçbir haksızlığa bu ülkede boyun eğmedik, bedelinide ödedik.Bugünün Türkiye sinde kimse kimseyi duymuyor ve dinlemiyor. Bunun için siz birbirinizi övmelisiniz. Ben bütün hayatım boyunca bu davaya emek verenleri anlatmaya devam edeceğim” dedi

Trabzon ve ilçelerinde Belli olan adayları isimleri ise şöyle ;

İYİ Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi için adayı Muhammet Erkan oldu.Ortahisar’da Ayhan Pala, Yomra’da aday Mustafa Bıyık olurken, Çaykara’da Ayhan İşçi, Maçka’da Turan Konak,  Şalpazarı’nda ise Faruk Beldüz seçimlerde yarışacak.

MUHAMMET ERKAN KİMDİR?

1973 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Vakfıkebir’de tamamladı. Lise öğrenimini Trabzon Lisesinde parasız yatılı olarak tamamladı. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden doktor olarak mezun oldu.

Bayburt’ta 2 yıl Trabzon’da 1 yıl olmak üzere toplam 3 yıl Pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2008 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Plastik Cerrahi Anabilim dalında 6 yıllık uzmanlık eğitimini tamamlayarak Estetik Plastik Cerrahi uzmanı oldu.

Opr. Dr. Muhammet Erkan 2009 yılında vatani görevini Ankara Mevki Askeri Hastanesinde Yedek Subay olarak tamamladı.

Daha sonra mecburi hizmetini Trabzon Kanuni Eğitim Hastanesinde tamamladıktan sonra 2012 yılında devletten ayrılarak Trabzon merkezde açtığı Özel Estetik Cerrahi kliniğinde hastalarına hizmet etmektedir.

Trabzon Türk Ocağı Yönetiminde bulundu. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisinde il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. İYİ Parti kurulduğunda partinin kurucuları arasında yer alarak İl başkan yardımcılığı, Ortahisar ilçe başkanlığı görevlerinde bulundu.

Evli olan Muhammet Erkan’ın Yavuz Selim, Aybike ve Begüm Ela adında iki çocuğu vardır.

AYHAN PALA KİMDİR?

1965 yılında Trabzon’da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğinden mezun oldu.

Eğitim ve Öğretim hayatında Kahramanmaraş Andırın Çok programlı Lisesi, Trabzon Lisesi Spor Bölüm başkanlığı, Trabzon Spor Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Türkiye Spor Liseleri Koordinatör Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Spor Liseleri ders müfredat ve kitap yazarlığı yaptı.
Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanlığı görevinde bulundu. Uluslararası Okul Sporları Federasyonu faaliyeti olan Hentbol Dünya şampiyonası ve Okul Sporları Olimpiyatlarını Trabzon’a kazandırdı. Dünya okul Sporları federasyonu Raymond Defever Trophy fair play onur ödülünü ülkemize kazandırdı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı görevinde bulundu.

Türkiye’nin Minikleri Dünyanın yıldızları sosyal sorumluluk projesi ile dünya inavasyon ödülünü aldı. Çocuk ve gençler için faroz futbol sahasını uluslararası ölçülere getirdi. 100 Basketbol pota projesi ile okul, parklar ve kuran kurslarında gençlerin hizmetine sundu.

Unesco Beden Eğitimi ve Spor komisyon üyeliğinin yanı sıra, Hentbol Genç ve Yıldız Milli takım antrenörlüğü yaptı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!