DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057472-2.02709%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

20:03

AKŞAMA KALAN SÜRE

BAŞKAN METİN KARA ODA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN METİN KARA ODA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
11 Aralık 2023 22:34
BAŞKAN METİN KARA ODA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkâr odalarını ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

TESOB Başkanı Metin Kara,Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odasını Başkanı ve TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Turan Kaynar, Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Coşkun Zihni, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı ile Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Kara ziyaretlerine Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Yılmaz, Of Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şahmeran Er, Köprübaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Aydın, Araklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun, Arsin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Sarıalioğlu, Arsin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Ateşoğlu, Yomra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Şimşek ve Yomra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek devam etti

TESOB Başkanı Metin Kara, ziyaretlerinin devamında ise Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Düzköy Esnaf ve Sanatkârlar, Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mümin Tirgil, Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak, Maçka Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Lokman Kar ve Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın’ı ziyaret etti. Başkanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Kara, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle talepler ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulunan Başkan Kara, çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!