DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20694541.39902%
Trabzon
14°

KAPALI

20:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

İYİ PARTİ’DE İSTİFALAR BİTMİYOR …

İYİ PARTİ’DE İSTİFALAR BİTMİYOR …

ABONE OL
12 Aralık 2023 21:19
İYİ PARTİ’DE İSTİFALAR BİTMİYOR …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında alınan sonuçlar en çokta  İyi Parti’ye zarar vermeye devam ediyor … seçimler sonrası gelen istifalara bir yenisi daha eklendi …

Meral Akşener’in Parti kurullarına götürdüğü CHP ile yerel seçim ittifakı teklifi kabul edilmemişti Part yönetimince kabul edilmeyen CHP nin ittifak talebi  tabandan bazı isimleri  rahatsız ettiği ve  ittifakın olumlu olacağını söylemeye başlamışlardı .

“Genel kanaat iş birliği yapılması yönünde”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile ittifakı savunan isimlerden oldu. Özkan, “Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir.” sözleriyle CHP ile iş birliğini savunmuştu.

“Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz.” diyen Özkan, Halk TV’de katıldığı programda, “Genel İdare Kurulu’nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor.

Genel İdare Kurulu, Genel Başkan’a yetki verdi. Şu an böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat iş birliği yapılması yönündedir. ifadelerini kullanmıştı.

Sözleri sonrası Akşener “İstifanı ver” dedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İbrahim Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, istifa talebinin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından geldiğini söyledi.

Özkan, “Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda artık ‘Hür ve Müstakilim.’ İBB İyi Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!