DOLAR 32,5171 0.22%
EURO 34,8831 0.35%
ALTIN 2.442,310,16
BITCOIN 2055141-0.54364%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

KARTAL AĞIR YARALI

KARTAL AĞIR YARALI

ABONE OL
6 Ocak 2024 09:23
KARTAL AĞIR YARALI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlıların tek golü Semih Kılıçsoy’dan gelirken konuk takımda Da Costa hat-trick yaptı.

Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren golleri 41, 80 ve 83. dakikalarda Nuno Da Costa attı. Beşiktaş’ın tek golünü 45+2. dakikada Semih Kılıçsoy kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 29 puanda kalırken Kasımpaşa puanını 26’ya yükseltti.

Gelecek hafta Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Kasımpaşa ise deplasmanda Ankaragücü’yle karşılaşacak.

Maç sonu basın mensuplarına açıklama yapan Feyya Uçar şunları söyledi ;“Skor güzel değil. Elimizde kalan oyuncularla mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman iyi oynadık. İkinci yarıda kadro yetersizliğimiz ortaya çıktı. Taraftarımızın önünde mağlup olduk. Bu takımın birazdan fazla zamana ihtiyacı var.

Öncelikli hedefimiz teknik direktör konusunu çözmek. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. İmza olmadan isim vermek istemiyorum. En kısa zamanda yeni hoca görevine başlayacak.

On üç yabancı oyuncumuz var. O oyunculardan bazılarıyla yolları ayırmadan yeni yabancı oyuncu alamayız. Böyle bir girdap içindeyiz. Onu da çözeceğiz. Beşiktaş her zaman sorunların üstesinden gelir, bu sorunu da aşacağız. Beşiktaş’a uygun bir hoca getireceğiz. Hocanın arkasında duracağız. Oyuncularımıza sahip çıkacağız. Kenetlenerek sıkıntıları aşacağız. Devre arası takviminin kısa olması bizi zorluyor. Hedefimiz en kısa sürede yeni hocamızı göreve getirmek.

Bu sezon amacımız Avrupa kupalarına gidebilmek. Takımın eksikleri belli. Transfer etmek istediğimiz oyuncuları hocanın onayını aldıktan sonra getireceğiz. Beşiktaş’ın her zaman B ve C planları vardır. Ben bu takımı üç yıldır dikkatle izliyorum. Bugünleri öngörmüştük. Zaman zaman ifade etmeye çalıştık. Ne yazık ki değişen bir şey olmadı ama biz değiştireceğiz.

Ghezzal kadro dışı kalan oyuncular içinde özverisiyle şansı hak ediyordu. Her oyuncunun hakkı vardır. Bir anda kesip atılmaz.

Samet Aybaba, Rıza Çalımbay’ı birkaç kez aradı ama kendisi telefona cevap vermedi.

Takımın mücadelesinden memnun değiliz. Oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştı ama yetersiz kaldı. Önemli olan bundan sonra daha güçlü ve arzulu bir takımla yola devam etmek. Takımda kolej havası yaratmak için bu işe soyunduk.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!