DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062519-0.54527%
Trabzon
18°

AÇIK

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

TÜRKEŞ ADANA’DAN ADAY

TÜRKEŞ ADANA’DAN ADAY

ABONE OL
9 Ocak 2024 00:07
TÜRKEŞ ADANA’DAN ADAY
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada 31 martta Türkiyeyi  iyi belediyeciler yönetecek derken “İYİ Parti olarak, Türkiye’yi yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Vasata mahkûm edilmiş Türk milletini, İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehirlerimiz; sevgiyle, ahlakla, liyakatle; yani hak ettikleri gibi nasıl yönetilir cümle aleme göstereceğiz. İki yumruk arasına sıkıştırılıp, yok sayılan milletimizi bu cendereden çekip çıkaracağız! Buradan tüm belediye başkan adaylarımıza sesleniyorum; öncelikle hepiniz İYİ belediyecilik vizyonumuzla işinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Kimsenin baskısına boyun eğmeyeceksiniz. Ranta, yolsuzluğa prim vermeyeceksiniz. İşe alım yaparken liyakat dışında hiçbir kritere bakmayacaksınız. Çünkü sizler, kazandığınız belediyeleri İYİ Parti’nin emrine sokmak için aday değilsiniz. Tam tersine, sizler; siyasi partilerin arka bahçesine dönmüş belediyeleri özgürleştirecek ve yeniden milletin emrine sokacaksınız. Yolsuzluğun kanıksatıldığı insanlarımıza ahlaklı olmanın faziletini ve bereketini göstereceksiniz. Durmadan, dinlenmeden çalışacak; her biriniz kazandığınız il ve ilçelerin efsane başkanları olacaksınız! Şunu hiçbir zaman unutmayın; İYİ Parti, siyasetin ahlaksız tekliflerini elinin tersi ile itenlerin partisidir! İYİ Parti, illetin selameti için her türlü baskıya göğüs gerenlerin partisidir! İYİ Parti, memleketine hizmet için çetin yolları yürüyenlerin partisidir! Sizler de bu kutlu hareketin uç beyleri olarak İYİ Parti’nin neler başarabileceğini tüm Türkiye’ye göstereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti, 5 büyükşehir için belediye başkan adaylarını belirledi.

İYİ Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Manisa’da Gürhan Özcan, Adana’da Ayyüce Türkeş, Antalya’da Nesrin Ünal, Kayseri’de Kazım Yücel, Samsun’dan İmren Nilay Tüfekci aday gösterildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!