DOLAR 32,3815 -0.18%
EURO 34,7444 -0.02%
ALTIN 2.426,69-0,47
BITCOIN 2004244-3.23527%
Trabzon
19°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

DERBİ ATEŞİ TRABZON’DA

DERBİ ATEŞİ TRABZON’DA

ABONE OL
11 Ocak 2024 16:21
DERBİ ATEŞİ TRABZON’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligin erteleme maçlarının oynandığı haftada sporseverler Karadeniz derbisine tanıklık edecekler ….

Trabzonspor bugün saat 20.00 de kendi saha ve seyircisinin önünde Karadenizin bir diğer takımı Samsunsporu konuk edecek.Ligde geride kalan haftalarda 33 puan toplayan Bordo Mavililer ligde  3. sırada yer alıyor. Zirve yarışından kopmak istemeyen sezon sonunda Avrupada kupalara katılmak isteyen en kötüsü ligi 3. bitirmek isteyenBordo Mavililerde hedef Karadeniz derbisinden 3 puanla ayrılmak , Bordo Mavili takım Papara Park stadıda  Samsunspor’a karşı galibiyet arayacak.

Peki, Trabzonspor-Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bordo Mavililer bu akşama saat 20 de Trabzon Papara Parkta Sansunsporu ağırlarken  karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek.Karşılaşma TRT1 radyodan ve BeinSpor dan canlı yayınlanacak

Bordo Mavili takım bu akşam Samsunspor maçı öncesinde 5 futbolcusundan mahrum olacak Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet ve Pepe forma giyemeyecek. Orsic, Denswil ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlıkları sürüyor.

Bordo Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı’nın bugün Samsun karşısında A.Gücü deplasmanında galip gelen ilk 11’i değiştirmesi beklenmiyor. Kalede her zaman olduğu gibi kaptan Uğurcan Çakır yer alacak. Savunma dörtlüsü Jens Stryger Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic ve Eren Elmalı’dan oluşacak. Önlerinde Batista Mendy ve Berat Özdemir görev yapacak. Sağ kanatta Edin Visca solda ise Fountas oynayacak. Forvet arkasında yine Anastasios Bakasetas’ı izleyeceğiz. Hücumda ise Paul Onuachu gol arayacak.

Karadeniz derbisinde takımlar sahaya çıkacak muhtemel 11 leri ise şöyle

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Benkovic, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Fountas, Onuachu

Samsunspor: Okan, Haluk, Satka, Alim, Soner, Taylan, Bennasser, Emre, Holse, Dimata, Mouandilmadji

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!