DOLAR 32,5202 0.22%
EURO 34,9388 0.46%
ALTIN 2.432,70-0,23
BITCOIN 2057774-0.30623%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ; Cumhur İttifakı Karşı Yakada Olanlara Beklemediği Bir Hüsranı Yaşatacaktır
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ; Cumhur İttifakı Karşı Yakada Olanlara Beklemediği Bir Hüsranı Yaşatacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan ; Cumhur İttifakı Karşı Yakada Olanlara Beklemediği Bir Hüsranı Yaşatacaktır

ABONE OL
12 Ocak 2024 22:57
Cumhurbaşkanı Erdoğan ; Cumhur İttifakı Karşı Yakada Olanlara Beklemediği Bir Hüsranı Yaşatacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilerle yaptığı sohbette Yerel seçim çalışmaları kapsamında, ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman belli olacağının sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen pazar İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirlerle illerin açıklamalarını yaptıklarını hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bu hafta da büyük ihtimalle yine pazar günü, Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü inşallah Ankara merkezli olarak, büyük ihtimalle ATO Kongre Salonu’nda bu toplantımızı yapıp ve yine büyükşehirlerle kalan illerimizin açıklamasını yapacağız. İl merkezimizde İstanbul’umuz ve çevreyle ilgili bir çalışmayı bugün, yarın devam ettireceğiz” diye konuştu.

İlk hangi ili ziyaret edeceğine ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, onu şu anda henüz planlamadıklarını, planlayıp yola çıkacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile gerçekleştirdikleri görüşmeye ilişkin soruya, “Bildiğiniz gibi Cumhur İttifakı olarak bizim başından itibaren gayet samimi bir havada, Cumhur İttifakı olarak neler yapabiliriz, arkadaşlarımız çalışmaları sürdürüyor, arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalarda geldikleri nokta nedir, bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Yine Devlet Bey’le dün bu minval üzerine çalışmamızı yaptık” cevabını verdi.

MHP’nin, büyükşehir olarak Manisa ve Mersin’de çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Onlar da bu çalışmalarda gayet güçlü bir şekilde, gerek büyükşehir adayı noktasında gerek ilçeler üzerindeki çalışmalarını birlikte arkadaşlarımızla yürütüyorlar. Diğer büyükşehirlerde de bizimle yine aynı kararlılıkta çalışmaları yürütüyoruz. Çok çok emin adımlarla inanıyoruz ki bu seçimlerde Cumhur İttifakı karşı yakada olanlara beklemediği bir hüsranı yaşatacaktır. Bu konuda teşkilatlarımız çok güçlü. El ele vererek çalışmalarını sürdürüyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!