DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20675321.10694%
Trabzon
14°

KAPALI

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI”GENÇLERİMİZE BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ TESLİM EDECEĞİZ
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI”GENÇLERİMİZE BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ TESLİM EDECEĞİZ

CUMHURBAŞKANI”GENÇLERİMİZE BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ TESLİM EDECEĞİZ

ABONE OL
8 Şubat 2024 19:39
CUMHURBAŞKANI”GENÇLERİMİZE BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ TESLİM EDECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Türkiye, tarihinin en büyük imar, inşa ve ihya seferberliğini yaşadığı nice olumsuzluklara rağmen yürütmektedir” dedi.

“GENÇLERİMİZE BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ TESLİM EDENE KADAR MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı anahtar teslimi töeninde yaptığı konuşmada ; “Bay Kemal’e ilk hançeri vuranlar ise toplam oyları yüzde biri dahi bulmadığı hâlde sırtında Meclis’e taşıdığı uyanıklar oldu” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Hâlbuki milletimiz o dönem kimin nerede durduğunu gayet iyi hatırlıyor. Şimdi de önümüzdeki mahallî idareler seçimlerinde bilhassa bazı belediyeleri kaybetmemek için yine akıllara ziyan arayışlara giriştiler. Terör örgütleriyle ilişkileri tescilli partilerle demlenmek mi dersiniz, daha önceki gün Çağlayan Adliyemize saldıranların da aralarında olduğu teröristlere kol kanat germek mi dersiniz? Emperyalistlerin ülkemizi köşeye sıkıştırmak için kullandıkları her araca, her argümana sarılmak mı dersiniz? Velhasıl akla gelen gelmeyen, nice karanlık pazarlıkla garip bir telaş ve saldırganlık içinde çırpınıp duruyorlar. Bir yandan da kendi içlerinde saç saça, baş başa kavga hâlindeler.”

Milletin Mayıs seçimlerinin ardından altılı ittifakın düştüğü duruma bakıp “ülke iyi ki bunların eline kalmadı” diye hamdettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mart seçimlerinin ardından da herhalde aynı şükrü şehirlerdeki vatandaşların “iyi ki bunların eline düşmedik” diye yapacağını, gidişatın onu gösterdiğini söyledi.

Bunları siyasetin latifesi olarak ifade ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yoksa kimin ne yaptığı, kimin kiminle yol yürüdüğü, kimin kime hizmet ettiği, kimin hangi bataklıkta çırpındığı bizi ilgilendirmiyor. Biz ülkemize, milletimize, şehirlerimize en başta da deprem bölgemize neler yapabileceğimize, dertlere nasıl derman olabileceğimize, sıkıntıları nasıl çözebileceğimize, eksikleri nasıl tamamlayabileceğimize bakıyoruz. Özellikle milletimizin bize verdiği yetkinin ve sağladığı desteğin gereğini yerine getirmezsek vebal altında kalırız. Türkiye Yüzyılı sözümüzü, şehirlerimizin geleceğe hazırlanması dâhil her alanda yerine getirmeden bize durmak, dinlenmek haramdır. Gençlerimize büyük, güçlü, müreffeh Türkiye’yi teslim edene kadar mücadeleyi sürdüreceğiz.

Ben evlatlarımızdan ümitliyim. Tabii çocuklarımızla birlikte onları yetiştiren hanımlarımızdan ümitliyim. En çok kadınıyla, genciyle, Adıyamanlı tüm kardeşlerimden ümitliyim. Nüfusu giderek büyükşehir sınırlarına doğru yaklaşan Adıyaman’ımızı sanayisiyle, ticaretiyle, turizmiyle, altyapısı ve üstyapısıyla hak ettiği yere çıkarmak için sizlere ihtiyacımız var. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Yeter ki siz şehrinize, evinize, işinize, ailenize, geleceğinize sıkı sıkıya sahip çıkın. Gerisinin üstesinden Allah’ın izniyle beraberce geliriz.”

Adıyaman programını diğer illere göre çok daha geniş tuttuklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan aday tanıtım programına geçeceklerini, hem ilçe adaylarını açıklayacak hem de oradakilerle hasbihal edeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra ise önceki gelişlerindeki verdikleri sözü tutarak Kâhta ve Sincik ilçelerine giderek vatandaşlarla kucaklaşacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!