DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20680641.24524%
Trabzon
14°

KAPALI

20:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

İMAMOĞLU;PARANIN YOLU MİLLETTEN GELİYOR, DOĞRUDAN MİLLETE GİDİYOR

İMAMOĞLU;PARANIN YOLU MİLLETTEN GELİYOR, DOĞRUDAN MİLLETE GİDİYOR

ABONE OL
15 Şubat 2024 10:49
İMAMOĞLU;PARANIN YOLU MİLLETTEN GELİYOR, DOĞRUDAN MİLLETE GİDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İstanbul’a ihanet ettiklerini itiraf edenlere karşı biz, İstanbul’un muhafızı olmaya devam edeceğiz” diyen İmamoğlu, “Bu şehrin her sokağını, her meydanını biz koruyacağız. Şimdi artık güç, 16 milyon İstanbul’un elinde. Bugün bir avuç insan değil, 16 milyon İstanbullunun çıkarları kollanıyor. Eskiden milletin parası, doğrudan milletin ihtiyaçları için kullanılmazdı. Ne yazık ki, o bir avuç insan bundan mutluydu. Arta kalan millet için kullanılıyordu. Şimdi ise, 16 milyonun güçlü iradesi iş başına gelince, paranın o dolambaçlı yoluna son verdik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde paranın yolu artık belli. Dümdüz, dosdoğru bir çizgi halinde milletten geliyor, doğrudan millete gidiyor. Milletin parası, millet için harcanıyor” ifadelerini kullandı. 

İMAMOĞLU: “BU KADRODA HALKIN SESİ DE VAR, NEFESİ DE VAR”

İmamoğlu, konuşmasının başında, ellerindeki dövizlerle bazı aday atamalarına karşı çıkan katılımcılara, “Bugün İstanbullu hemşehrilerimizin karşısına, tam kadro çıkıyoruz. Bu kadronun gençliği de var, tecrübesi de var, yeteneği de var, cesareti de var. Bu kadroda halkın sesi de var, nefesi de var. Bu kadroda kadının aklı, bilgisi, sağduyusu var. Sevgili dostlar, bu tablo, her şeye rağmen, çok önemli ve çok değerli bir tablodur” sözleriyle seslendi. CHP’nin, farklı düşüncelere saygı ve tahammül duyan bir parti olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, “Bizim demokrasi anlayışımızda, gelip orada afişlerini asabilirler ve burada insanlarla fikrini paylaşabilirler. Burası Cumhuriyet Halk Partisi” diye konuştu. 2008 yılında CHP içinde siyaset yapmaya karar verdiğini kaydeden İmamoğlu, “O dönem, ikamet ettiğim ilçemde belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Partim bunu uygun görmedi, başka bir aday getirdi. Ben aday yapılmadım. Aday yapılmadıktan sonra partimin uygun gördüğü adayın yanında durdum. Ne yazık ki seçimi kaybettik” şeklinde konuştu.

“SEVGİLİ DOSTLAR; KIZANLAR OLACAK, ÜZÜLENLER OLACAK…”

Partinin daha sonra kendisine Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nı teklif ettiği bilgisini paylaşan İmamoğlu, şöyle konuştu:

“Bu görev tayinini kabul ettim ve ilk olarak atanarak, 2009’un Eylül ayında göreve geldim. Tam 4 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Ardından belediye başkan adayı olarak Beylikdüzü’ne Belediye Başkanı seçildim. 5 yıl ilçe belediye başkanlığı yaptım. Aileme söz vermiştim, ‘En fazla iki dönem yapacağım’ demiştim. Sonra Allah nasip etti, bizi İstanbul Belediye Başkanı adayı yapan bir partimle süreci yönettik. Ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu, hep birlikte kazandık, milletimize hediye ettik DEDİ

“BU YOL, SADECE İSTANBUL’DA BİR SEÇİM KAZANMA YOLCULUĞU DEĞİL”

“Bu yol, sadece İstanbul’da bir seçim kazanma yolculuğu değil” diyen İmamoğlu, “Bu öyle bir yolculuk ki, bugün ortaya konan siyaset manzarası gereği, bütün oluşumlara rağmen; halkın ittifakını, milletin bir araya gelişini, kentin uzlaşmasını, farklı siyaset görüşünde olan insanların bu şehrin çıkarını son damlasına kadar koruyacak şekilde yapılacak, büyük bir yolculuk. O bakımdan, duygusal tepkinizi ya da birtakım kırgınlıklarınızı dile getirin; saygıyla karşılıyorum. Ama burası, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kürsüsüdür. Bu kürsünün size duyduğu saygı gibi, burada bulunan herkesin bu kürsüye saygı duyması gerekir. Lütfen, ben ve benden sonra çıkacak herkesin aynı saygıyla karşılanmasını, bütün katılımcılardan diliyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!