DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2063066-0.46794%
Trabzon
18°

AÇIK

04:21

SABAHA KALAN SÜRE

ŞUBAT AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI

ŞUBAT AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
15 Şubat 2024 09:19
ŞUBAT AYI İLK TOPLANTISI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin şubat ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi şubat ayı toplantıları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak Meclis toplantısının açılışını gerçekleştirdi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Toplantıya safra kesesinden operasyon geçiren Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Başkan Zorluoğlu, “İnşallah kısa sürede kendisini toplarlar ve meclisimizin son birkaç toplantısına katılabilir. Birlikte çalışmaktan her zaman memnun olduğumuz değerli kardeşimize Allah’tan acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Şubat ayı ve mart ayı meclis toplantılarıyla 5 yıllık dönemlerinin sona ereceğini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Partiler gerek Büyükşehir gerek ilçe belediyelerinde 31 Mart seçimlerine ilişkin adaylarını büyük oranda belirledi. AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Saadet Partisi ve diğer partilerde şehrimizin Büyükşehir ve ilçe adayları açıklandı. Kalan kısmı da 10 gün içerisinde açıklanacaktır. Aday gösterilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah başarılar ihsan eylesin. Önemli olan, 150 yıldan uzun süredir demokratik geçmişi olan ülkemizin, bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı barış, sevgi ve saygı temeli üzerinde güzel bir seçim yapıp, çıkacak olan sonuca da herkesin saygı göstermesidir. Bizim demokrasiden anladığımız da olması gereken de budur. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Başkan Zorluoğlu, açıklamalarının ardından Meclis üyelerine söz verdi. Daha sonra Meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısı, 19 gündem maddesinin görüşülüp ilgili komisyonlara havale edilmesinin ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!