DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20891541.96846%
Trabzon
18°

AÇIK

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ORDU VE GİRESUN’DA

CUMHURBAŞKANI ORDU VE GİRESUN’DA

ABONE OL
17 Şubat 2024 08:03
CUMHURBAŞKANI ORDU VE GİRESUN’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu mitinginde yaptığı konuşmada, “Bizim asıl amacımız ekonomide, gerçek ve kalıcı refah artışını sağlayacak güçlü bir altyapı kurmaktır. Hayat pahalılığı sorununu çözdüğümüzde, diğer alanlarda çok daha hızlı yol alabileceğimiz bir iklime sahibiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ordu mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

“ÜLKEMİZİN ÖNÜNDE YENİ UFUKLAR AÇMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Her fırsatta, siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu vurguladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim ne dünün CHP’si gibi arkamızda tek parti faşizminin utancı var, ne de bugünün CHP’si gibi kendi iç kavgasından başını kaldıramayan yalan üzerine kurulu bir siyasetimiz var. Biz tüm samimiyetimizle ve gücümüzle ülkemizin önünde yeni ufuklar açmanın, şehirlerimizi de bu vizyona ayak uyduracak yönetimlere kavuşturmanın gayreti içindeyiz. Bu anlayışla hasret gidermek ve vatandaşımızın sandıkta desteğini istemek için gittiğimiz hemen her şehirde rakiplerimize meydan okuyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun mitinginde yaptığı konuşmada, ise “İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamları giderek artıyor. Gazze halkının direniş ve mücadele azmini bombalarla kıramayan İsrail, açlıkla Gazzelileri teslim olmaya zorluyor. Amacımız, bir an önce ateşkesin sağlanması ve Gazze’ye insani yardımların kesintisiz ve ihtiyaç miktarınca ulaştırılmasıdır” dedi.

“TÜM KIŞKIRTMALARA, TÜM KİRLİ SENARYOLARA RAĞMEN KARADENİZ’İN HUZURU BOZULMADI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Rusya krizinde başkaları gibi ateşe benzin dökmek yerine tüm imkânlarıyla yangını söndürmeye çalıştıklarını ifade etti.

O dönem CHP ve ortaklarının Türkiye’yi savaşa sürüklemek için çok uğraştığını, çok çaba harcadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Eksen kayması diye bir şey uydurarak Türkiye’yi birilerinin yanında savaşa dâhil etmek için pek çok yol denediler. Savaş çığırtkanlığını en son 14-28 Mayıs seçimlerinde asılsız iddialarla Rusya’yı suçlamaya varacak kadar ileri taşıdılar. Ama biz bunlara kulak asmadık. Muhalefetin savaş tellallığına asla prim vermedik. CHP ve ortakları gibi meselelere Batılıların gözünden değil, milletimizin zaviyesinden baktık. Siz ne diyorsanız o dedik. Türkiye’nin çıkarları neyi gerektiriyorsa milletimiz için en iyisi, en doğrusu neyse onu yapmanın gayretinde olduk.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zamanın kendilerini haklı, muhalefeti yine haksız çıkardığını dile getirerek, şöyle devam etti: “Bugün elimizi vicdanımıza koyup şöyle bir muhasebe yaptığımızda ne kadar basiretli davrandığımızı çok daha iyi anlıyoruz. Tüm kışkırtmalara, tüm kirli senaryolara rağmen Karadeniz’in huzuru bozulmadı. Bölgemizdeki yangının kıvılcımı ülkemize sıçramadı. Giresun’la birlikte Karadeniz’deki tüm illerimizi tedirgin edecek, ekonomik ve güvenlik açısından zora sokacak hiçbir hadise yaşanmadı. Ne muhalefetin gazına geldik ne de Batılı güçlerin tuzağına düştük. Usta bir satranç oyuncusu gibi yapacağımızı aynen yaptık. Çok iyi planladık ve kararlılıkla hayata geçirdik. Böylece Türkiye’yi çok tehlikeli bir süreçten tek bir vatandaşımızın kılına dahi zarar gelmeden çıkarmayı başardık.”dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!