DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20703770.83801%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

20:04

AKŞAMA KALAN SÜRE

İMAMOĞLU;”TAM YOL İLERİ”

İMAMOĞLU;”TAM YOL İLERİ”

ABONE OL
18 Şubat 2024 09:02
İMAMOĞLU;”TAM YOL İLERİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İstanbul’a ihanet ettiklerini itiraf edenlere karşı biz, İstanbul’un muhafızı olmaya devam edeceğiz” diyen İmamoğlu, “Bu şehrin her sokağını, her meydanını biz koruyacağız. Şimdi artık güç, 16 milyon İstanbul’un elinde. Bugün bir avuç insan değil, 16 milyon İstanbullunun çıkarları kollanıyor.dedi

İBB Başkanı İmamoğlu konuşmasında ”

“BU YOL, SADECE İSTANBUL’DA BİR SEÇİM KAZANMA YOLCULUĞU DEĞİL”

“Bu yol, sadece İstanbul’da bir seçim kazanma yolculuğu değil” diyen İmamoğlu, “Bu öyle bir yolculuk ki, bugün ortaya konan siyaset manzarası gereği, bütün oluşumlara rağmen; halkın ittifakını, milletin bir araya gelişini, kentin uzlaşmasını, farklı siyaset görüşünde olan insanların bu şehrin çıkarını son damlasına kadar koruyacak şekilde yapılacak, büyük bir yolculuk. ” dedi

İmamoğlu konuşmasının devamında ise ; Bizler, yüz yıldır aynı idealleri, aynı değerleri paylaşan Cumhuriyet Halk Partilileriz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunu yolumuz, sözünü sözümüz biliriz. Bizim partimizde her görev, bir sıra neferi ruhu ve bilinciyle üstlenilir. Büyük Önder, ‘Hiçbir şeye muhtaç değiliz. Yalnız tek bir şeye çok ihtiyacımız vardır: Çalışkan olmak’ demişti. Sevgili dostlar, çalışkan olacağız. Çok çalışacağız. Çok çalışacağız. En çok çalışandan daha çok çalışacağız.”

“2019’DA BAŞLAYAN YEREL YÖNETİM DEVRİMİNİ,
 İSTANBUL’DA VE TÜRKİYE’DE DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

“Kaybedecek bir dakikamız, boşa harcayacak enerjimiz yok. Hepimiz aynı umutlarla, aynı hedeflerle yol yürüyoruz. Hep kol kola, omuz omuza olacağız. Cesur olacağız, hakkını talep edene, adalet arayana, eşitlik isteyene çare olacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, bu ilk yerel seçiminde çok çok önemli bir sınavımız var. Önemli bir misyonumuz var. 2019’da başlayan yerel yönetim devrimini, İstanbul’da ve Türkiye’de daha ileri taşıyacağız. Hedefimiz büyük. Yerel siyasetin, yerel demokrasisinin, evrensel standartlarının yeniden belirlenmesine model olacağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!