DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20673000.75148%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

AVCI’DAN TARAFTARA AÇIK ÇAĞRI VAR !

AVCI’DAN TARAFTARA AÇIK ÇAĞRI VAR !

ABONE OL
23 Şubat 2024 07:16
AVCI’DAN TARAFTARA AÇIK ÇAĞRI VAR !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper ligin  son iki maçında alınan 3 er puanla moral bulan ve 3. lükte kalan Bordo Mavililerde yeni hedef taraftarının önünde AdanaDemirsporu mağlup ederek taraftarıyla barışmak,ligde şampiyonluk potasından uzak kalarak taraftarının heyacanını da kaçıran Bordo Mavili takımın Teknik Patronu Abdullah Avcı’dan  tarftarlara pazar günkü maça davet geldi

AVCI’DAN TARAFTARA DAVET 

Teknik Patron Avcı ; “Zor bir müsabakaya çıkıyoruz. Rakibimiz de yaptığı transferlerle geçiş sürecini, kırılmaları atlatmaya başlayan bir takım. İyi bir hocaları var. Dediğim gibi zor bir müsabaka bizi bekliyor, taraftarlarımıza her zaman söylediğim bir şey var onlarla biz varlığımızı hissediyoruz, onlarla rakibi daha iyi baskı altına alabiliyoruz onun için pazar günü öğleden sonra kahvaltılarını yaptıktan sonra bize yardıma, desteğe gelirlerse mutlu olurum.” de

Süper Lig’in 27. haftasında evinde Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma, koordinasyon ve pas çalışması gerçekleştirildi. 5’e 2 ve dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Bordo mavili ekip bugün yapacağı antrenmanla Adanademirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!