DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053853-1.26917%
Trabzon
14°

HAFİF YAĞMUR

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

İYİ PARTİ BEŞİKDÜZÜ’NDE ADAY DEĞİŞTİRDİ !

İYİ PARTİ BEŞİKDÜZÜ’NDE ADAY DEĞİŞTİRDİ !

ABONE OL
23 Şubat 2024 18:44
İYİ PARTİ BEŞİKDÜZÜ’NDE ADAY DEĞİŞTİRDİ !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Serkan Dübüş adaylıktan feragat etti, yeni aday Fuat Gözaçan

“Bu süreç bizleri daha da güçlendirdi”

İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adaylığı için Serkan Dübüş’ün adaylığını açıklamıştı. Ancak mücbir sebeplerden dolayı Serkan Dübüş belediye başkan adaylığından feragat ettiğini açıkladı. Dübüş’ün yerine Fuat Gözaçan İYİ Parti’nin yeni belediye başkan adayı oldu. İlçe binasında yapılan açıklamaya Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İl Başkanı Fatma Başkan, Beşikdüzü ilçe başkanı Refik Ülken, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

“BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, “Zorunlu sebeplerden dolayı gelinen noktada Belediye Başkan Adayımız Serkan Dübüş feragat etti. Yeni adayımız Fuat Gözaçan oldu. Burada sadece bir isim değişikliği yaşandı. Birlik ve beraberliğimiz devam ediyor. Bugüne kadar yaptığı özverili çalışmalarından dolayı Serkan Dübüş başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisiyle toplantı öncesinde de konuştuk. Aynı heyecanla devam edeceğini belirtti. Bu noktada kendisine de bir kez daha teşekkür ediyorum. 1 Nisan sabahı Beşikdüzü İYİ Belediyecilik ile tanışacak. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Bu duygularla Fuat Gözaçan başkanımıza hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyorum. Omuz omuza, birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“BİR BÜTÜN HALİNDE SAHADA OLACAĞIZ”

Süreç ile alakalı açıklamalarda bulunan Serkan Dübüş’ün şu şekilde konuştu:

“Beşikdüzü Belediye Başkan adaylık sürecine ilişkin tarafımızca başvurular yapılmıştır. Ancak kanun boşluklarından faydalanmak suretiyle seçimi kazanma durumumuzda ilçemize ve partimize yapılabilecek herhangi bir olası kumpasa maruz kalmamak için, ilçemizi ve partimizi zor bir durumda bırakmamak adına, ilçemin geleciğini düşünerek görmüş olduğum önem ve lüzum üzerine belediye başkanlığı adaylığından çekiliyorum. Partimizin yeni belediye başkan adayımız Fuat Gözaçan olmuştur. Fuat Gözaçan başkanıma hayırlı olsun dileklerimi ileterek üstün başarı diliyorum. Başkan adayımız Fuat Gözaçan ve çok değerli meclis üyesi adaylarımızla bir bütün halinde planlı ve programlı olarak ekip çalışmasıyla sahada olacağız. Bu yeni süreç bizleri daha fazla güçlendirmiştir. Yapacağımız çalışmalarda motivasyonumuzu artırmıştır. 1 Nisan sabahında Beşikdüzü İlçemizde güneşi hep birlikte göreceğiz.  Beşikdüzü’müzü İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Adaylık sürecimde şahsıma göstermiş olduğunuz yüksek teveccühünüz ve ilgilerinizden dolayı ve de dualarını esirgemeyerek yanımda olan kıymetli hemşehrilerime, büyüklerime, küçüklerime, dostlarıma ve Beşikdüzü’müzün değerli gençlerimize ayrı ayrı çok teşekkür ederek selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Destek olan veya olmayan herkesten Allah razı olsun. Gönüllerimiz daima birlikte olmaya devam edecektir. Güzel ilçemizin sakinlerine en kalbi sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Beşikdüzü’m”

“BİZİM İÇİN İSİMLER DEĞİL BEŞİKDÜZÜ’MÜZ ÖNEMLİDİR”

Birlik ve beraberlik mesajı veren İYİ Parti Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Fuat Gözaçan ise şu ifadeleri kullandı:

“Süreci kıymetli başkanımız Serkan Dübüş anlattı. Bu noktada ortak bir karar alarak güzel Beşikdüzü’müz için en doğru tercihi yapmaya çalıştık. Serkan başkanımızın şu an yaşadığı durum bir ayrılık değil aksine daha büyük bir mücadelenin başlangıcı. Kendisinin adaylığı açıklandığı günden bu yana sahada birlikte çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Biz İYİ Parti Beşikdüzü teşkilatı olarak bir bütünüz. İsimlerin hiçbir önemi yok. Bizler için önemli olan Beşikdüzü’müz ve ilçemize hizmet etmektedir. Bu noktada aynı kararlılık ve azimle yolumuza devam edeceğiz. 1 Nisan sabahı Beşikdüzü’müz İYİ Belediyecilik ile tanışacak. Hep dediğimiz gibi gelişen, değişen, modern bir Beşikdüzü’ne az kaldı.”

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!