DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20775041.51951%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BTP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  AYVAZ’; BU DEFA VEFA DİYORUM

BTP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYVAZ’; BU DEFA VEFA DİYORUM

ABONE OL
25 Mart 2024 14:32
BTP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  AYVAZ’; BU DEFA VEFA DİYORUM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz, 31 Mart’a sayılı günler günler kala önemli mesajlar veren basın açıklaması yaptı.

Ayvaz yaptığı açıklamada ilk olarak şu önemli notun altını çizdi:
Ülkemizde siyaset yapan liderler için elbette öncelik liyakat olmalı.
Ancak önemli olan başka bir konuyu da yani ahde vefayı da hatırlatmak isterim.

Bu defa kendi değerimizin kıymetini bilelim!

Bu dünyadan göçen Özal, Demirel, Ecevit, Yılmaz, Yazıcıoğlu ve hatırıma gelmeyen bir çok lider, siyasetçi kendi şehirlerinde baştacı yapılırken, biz Akçaabatlılar ve Trabzonlular olarak bu defa vefalı hareket etmek boyunumuzun borcudur diyorum. Bugüne kadar neden neden kendi içimizden çıkan bu altın değerimize sahip çıkmadık sorusunu soruyorum?

Değerimiz Kıymetlimiz Prof Dr Haydar Baş…

Ebedi Genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş‘ bey in deyimiyle; “beni kaçırdınız benden sonrakileti kaçırmayın” uyarısını dikkate alarak,
ilçemize,ilimize, ülkemize dürüstçe hizmet edeceğimizden, hem de dört dörtlük, zerre kuşkunuz olmasın. Bunu tartışmaya zaten gerek yok.
Bu defa vefa, bu defa vefa, bu defa vefa diyorum.

Şunu da ısrarla belirtmek isterim ki, biz yaşadığımız müddetçe bugünlere gelene kadar ve bundan sonra da, toplumun her kesiminin her daim her türlü özelinde, düğününde cenazesinde iyi gününde kötü gününde hep yanındaydık, yanında olmaya da devam edeceğiz.
Ayvaz, Akçaabat sahipsiz değildir mesajıyla seçmenlere şu mesajları da vermek istedi.

BTP Genel Başkanı Hemşehrimiz Hüseyin Baş…

Ayvaz; Genel Başkanım Hüseyin Baş bey ülke siyasetinde yürütmüş olduğu önemli politikalar, çıkışlar 7 den 70 e, her yaş grubundan cevap almaya ses getirmeye, takdir toplamaya devam ediyor. Gerçekten önemli çıkışları var. Ülke genelinde kısa vakitte önemli yol kat etti. Belki çok defa tekrar edeceğim Akçaabat sahipsiz değildir. Akçaabat bir genel başkan ilçesidir. Ve yine sahadaki halkın vatandaşın deyimiyle, genç, bilgili, dinamik, donanımlı olan genel başkanımız, ilçesini de gururla temsil ederek ülkemizde siyaset yapıyor. Ülke siyasetinde yetkili olduğunda yapacaklarını hayal bile edemiyorken, ilçemize şehrimize kazandıracakları, şimdiden beni heyecanlandırıyor.
Bu yüzden bizim yereldeki projelerimizin yanısıra, gerçekten şehrimizi ilçemizi kazandığımız an, genel başkanımızın da ciddi desteğiyle , ülkemizde örnek bir ilçe haline getirecek plan program projeleri hazırdır diyebilirim.
Kaldıki parti olarak elimizin ne kadar güçlü olduğunu, Ebedi genel başkanımız Prof Dr Haydar BAŞ ‘ın bize emanet ettiği dünyada uygulanan, karşılık gören Milli Ekonomi Modeli sistemini tekrar hatırlatmak isterim.
İşte bu sistemi, yetki verildiği zaman ülkemizde uygulayacak olan değişim şart diyen, geleceğin lideri BTP Genel Başkan Hüseyin Baş beydir.
Akçaabat’ta Akçaabatlılarda kendisine yakışan refleksi, sahiplenmeyi gösterirse az önce ısrarla ifade ettiğim Akçaabat sahipsiz değildir ispatını yapmaya hazırız derim.
Akçaabat kısa zamanda gelebilecek olduğu en güzel noktayı toplum olarak da en kısa zamanda fark edecektir.

Adalet Nerede!!

Akçaabat gibi bir yerde nasıl bir seçim yarışı ki bakanlar vekiller bürokratlar herkes sahada iktidar partisine çalışıyor.
Devletin bakanı, milletvekili, bir ilçenin bakanı vekili mi ki, aman ha kendi ilçesini kaybedemez ha anlayışıyla devlet imkanlarıyla sokaklarda seçim çalışması yapıyorlar.
Onlarca yüzlerce araçlarla konvoylarla şehirde ilçede seçim kampanyası yürütüyorlar, yazık değil mi günah değil mi milletin devletin parasına.
Ayrıca hani partilere yapılan seçim yardımları alınmayacaktı, deprem bölgesine harcanacaktı. Maalesef milyonluk yardımlar bizim paralarımız sokaklarda harcanıyor. Hani daha üzerinden bir yıl geçmesine rağmen unutulan deprem. Hani o paralar oradaki ihtiyaçlar için harcanacaktı, hani israf olmayacaktı.
Onlar, devletten aldıkları on milyonluk paralarla, biz de kendi öz kaynaklarımızla size hizmet için buradayız. Takdir milletin, takdir sizin.

Ayvaz yaptığı basın açıklamasının son bölümünde Genel Başkan Hüseyin Baş beyin gençlere mesajıyla tamamladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ‘tan gençlere çağrı;

20 yıl sonra yaşayacağınız Türkiye’de, 20 yıl sonra yaşamayacak olanların tercihleri ile hayatınızı karartmayın.
O yüzden bir ve beraber olmamız lazım, bizim yanımızda olmanız lazım.
Gençler mutlaka BTP’nin yanında olmalıdır..!! dedi.
Bu yüzden sandığa gittiğinizde üç oy pusulasının tamımına, olmadı ikisine, en azından mutlaka birinde, BTP ye mührü vurun.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!