DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2.12273%
Trabzon
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ŞAMPİYONLUK KADROSU KURULMAYA BAŞLANDI

ŞAMPİYONLUK KADROSU KURULMAYA BAŞLANDI

ABONE OL
26 Mart 2024 07:25
ŞAMPİYONLUK KADROSU KURULMAYA BAŞLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sezonu planlama ve tekrardan alışma dönemi olarak geçiren Abdullah Avcı ve ekibi gelecek sezona şampiyonluk parolası ile çıkmak ve ipi göğüslemek için bir dizi çalışmalara yapıyor. 

Şampiyonluk sezonunda olduğu gibi yeni sezon öncesi tüm transferleri bitirerek kampa tam kadro katılmak için kolları sıvayan Abdullah Avcı istediği oyuncuları ve alternatifleri nide isimlerini Başkan Doğan’a vererek transfer çalışmalarını başlanmasını istedi

Önümüzdeki sezon şampiyonluk kadrosu kurmak için kadroda ciddi bir değişime hazırlanan Trabzonspor, Teknik Patron Avcı’nın ana hedefi sezon boyunca istikrarlı bir grafik çizen oyuncuları takıma kazandırmak.

Daha önceki şampiyonlukta katkıları büyük olan Bakasetas ve Siopisin boşluklarını hala dolduramayan Bordo Mavililer uyum sorunu yaşamayacağı düşünülen Yunan yıldız Giorgis Masouras konusunda yeniden transfer çalışmalarına başlayacağı gelen bilgiler arasında

İstikrar ve takıma katkısı ile öne çıkan daha önce de  3 kez Trabzonspor’un gündemine gelen ancak transfer bir türlü gerçekleşmeyen Yunan yıldız, 2 ay sonra boşa çıkacak.
Hem sağ hem de sol kanatta görev yapan Masouras, forvet arkasında da görev yapıyor. Bonservis maliyeti olmadığı için Trabzonspor bu transfere sıcak bakarken, erkenden oyuncuyu ikna etme hedefinde.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!