DOLAR 32,4090 -0.12%
EURO 34,8079 0.12%
ALTIN 2.442,740,18
BITCOIN 2040027-1.5133%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:37

YATSIYA KALAN SÜRE

İYİ PARTİDE BAŞKAN ADAYLARI ARTIYOR !

İYİ PARTİDE BAŞKAN ADAYLARI ARTIYOR !

ABONE OL
8 Nisan 2024 14:08
İYİ PARTİDE BAŞKAN ADAYLARI ARTIYOR !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kurultayda aday olmayacağını duyurduktan sonra Genel Başkanlık için isimler bir bir adaylıklarını açıklamaya başladılar

İlk olarakİYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Günay Kodaz ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın genel başkan adayı olduğunu duyurmuştu.

Akşener’in aday olmayacağı kurultay da başkanlık için isim açıklayan bir başka İYİ Partili ise  İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu olurken son olarak ta  Koray Aydın da genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Koray Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Büyük fedakarlıklarla Partimizi kuran, bugünlere getiren, aldığı Olağanüstü Kurultay kararıyla Partimizin önünü açan ve yeniden aday olmayacağını açıklayan genel başkanımız sayın Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Kurucu Teşkilat Başkanı olduğum ve bir evlat gibi büyüttüğümüz İYİ Parti’mizi yeniden ayağa kaldırmak, Türkiye’ye yeniden umut olmasını sağlamak ve Partimiz için emek veren bütün dava arkadaşlarımızı birlik, bütünlük ve kardeşlik hukukuyla bir araya getirmek amacıyla; kutlu bir yola çıkmış bulunuyoruz.”derken Musavvat Dervişoğlu ise yaptığı açıklamada “Böylesini kritik bir eşikte gelişmelere kayıtsız kalabilmem ve tarihin üzerime yüklediği sorumluluktan uzak durabilmem mümkün değildir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!