DOLAR 32,4531 0.02%
EURO 34,8029 0.15%
ALTIN 2.436,33-0,08
BITCOIN 2043707-1.40578%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:37

YATSIYA KALAN SÜRE

ABONE OL
9 Nisan 2024 18:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı Vali Yıldırım’ın mesajı şöyle ;

Rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan, iftar sofralarında buluştuğumuz, ekmeğimizi ve muhabbetimizi paylaştığımız; oruç teravih ve diğer ibadetlerimiz ile ihya etmeye gayret ettiğimiz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifi hüzünle uğurlarken bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı,  toplumsal huzur, kardeşlik, muhabbet, hoşgörü ve kardeşliğimizin güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden müstesna günlerdir.
Bu müstesna bayram günlerinde aramızdaki muhabbeti artıracak vesileleri geleneğimizle münasip olacak şekilde değerlendirmeliyiz. Büyüklerimizi ihmal etmeyip, komşu ve akrabalarımızla ziyaretleşerek, yoksulu, yetimi, kimsesizi gözeterek bayramın feyiz ve bereketinden istifade edeceğimizi umuyorum.
Filistin’de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın farklı diyarlarında savaş ve yoksulluk nedeniyle bayram yapamayan birçok Müslüman kardeşimiz bulunmaktadır. Kardeşlerimizin acı ve sıkıntılarını paylaşıyor, bu sıkıntıların biran önce bitmesi için Rabb’imize dua ve niyazda bulunuyoruz.
Vatandaşlarımızdan vatanımızdan uzakta, gurbet diyarlarında bulunanların ve gönül coğrafyamızın da Ramazan Bayramının mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum.
Değerli Trabzonlu Hemşehrilerim;
Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmeniz için ilimiz genelinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tüm önlemler alınmıştır. Ayrıca bayram tatili süresince ilimiz genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Bayramımızın tadının kaçmaması için trafikte azami dikkat göstermenizi, trafik kurallarına riayet etmenizi önemle ve özellikle istirham ediyorum.
Bu vesileyle tüm İslam Âleminin, yüce milletimizin ve tüm Trabzonlu hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Her günümüz bayram tadında olsun inşallah..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!