DOLAR 32,5950 0.25%
EURO 34,8902 0.06%
ALTIN 2.437,06-0,04
BITCOIN 2045277-1.17715%
Trabzon
16°

KAPALI

04:18

SABAHA KALAN SÜRE

ÖZEL BAYRAM MESAJINI MANİSA’DAN VERDİ !

ÖZEL BAYRAM MESAJINI MANİSA’DAN VERDİ !

ABONE OL
11 Nisan 2024 06:24
ÖZEL BAYRAM MESAJINI MANİSA’DAN VERDİ !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma töreninde, “Buradan AKP’nin ve MHP’nin geçmiş dönemde çok sayıda belediye başkanı, belediye meclis üyesi olan teşkilatlarına sesleniyorum. Kendinizi kaybetmiş ve yalnız hissetmeyin. CHP’nin belediye başkanları kamu görevi yapmanın bilincinde, hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet vermekle, hem kanunen memurlar hem de vicdanen onlardan beklentimiz odur ki buna mecburdurlar. Bundan sonraki süreçte hangi parti, hangi görüş olursa olsun belediye başkanlarımızın kapısı sonuna kadar açıktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Valiliğinin düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı. Burada konuşan Özel, “Vakti zamanında devletimizin bir valisinin uygun gördüğü ve dedemin de reddetmediği bir toprağın üzerinde, Manisa Öğretmenevi, Manisa Lisesi’nin bulunduğu, bahçıvan Abdullah Ağanın lahana tarlasının üzerinde bir bayramlaşmadayız. Ben Manisa’da doğmuş, bir dedesi 6 kuşaktır, dedeleri ve babaları Manisa defterdarlığına hizmet etmiş. Bir dedesi anneannesi Selanik’ten Üsküp’ten gelmiş. Manisa’da doğmuş, büyümüş. Annesi ve babası neredeyse Manisa’yı okutmuş, emekli öğretmen bir ailenin çocuğu olarak bütün Manisa basınımız, siyasilerimiz şahittir ki partim başka bir görev vermediyse ben bayramlarda Manisa’da olurum. Bayramlaşmalara katılırız. Gün oldu bu bayramlaşmalara il başkanımla ben iki kişi geldik. Gün oldu iki ilçe başkanımla dört kişi geldik. Gün oldu, aday olduk. 17-18 belediyeden büyükşehir dahil hiçbirini kazanamadık. Gün oldu, dört belediyemiz oldu. Gün oldu, büyükşehirde yedi kişilik gruptaydık. Gün oldu, buraya milletimizin, Manisa’nın teveccühü ile 15 belediye başkanımla, 63 belediye meclis üyesi arkadaşım ve CHP örgütü ile birlikte bu bayramlaşmaya katılmanın heyecanı ve kıvancı içindeyim. Tüm Manisalılara teşekkür ediyorum” diye konuştu. Özel, şunları söyledi:

“YALNIZ HİSSETMEYİN”

“Buradan AKP’nin ve MHP’nin geçmiş dönemde çok sayıda belediye başkanı, belediye meclis üyesi olan teşkilatlarına sesleniyorum. Kendinizi kaybetmiş ve yalnız hissetmeyin. CHP’nin belediye başkanları kamu görevi yapmanın bilincinde, hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet vermekle, hem kanunen memurlar hem de vicdanen onlardan beklentimiz odur ki buna mecburdurlar. Bundan sonraki süreçte hangi parti, hangi görüş olursa olsun belediye başkanlarımızın kapısı sonuna kadar açıktır. En ufak aksilikte bizler buradayız. İl başkanım, Türkiye’deki dört kadın il başkanımdan birisidir, partimdeki. Onun da hiç farklı davranmayacağını düşürerek, teminatımdır ki partimizin kapısı kurucusunun kimliğinden mütevellit baba ocağıdır. Sonuna kadar açıktır. Siyasi görüş ayrımı olmaksızın, sesini duyuramayan kim varsa il başkanımız bizim resmi ve insani vekilimizdir. Bugün ben buraya bu bayramlaşmaya belediye başkanı yok diye gelemeyen bir il başkanı varsa, çok belediye meclis üyem vardı şimdi çok az diye gelemeyen il başkanı varsa, kusur onların değil bizimdir. Kurban Bayramından önceki hafta AKP’nin, MHP’nin, İYİ Parti’nin, Manisa’da teşkilatı bulunan tüm partilerin il başkanlarını aramak, bugün birlikte olmak arzumuzu ifade etmek benim şahsımda il başkanımın ve büyükşehir belediye başkanımızın görevidir.”

“MANİSA’DAKİ TÜM KURULUŞLARIN İHTİYAÇLARI BİZE EMANETTİR”

Özel, Manisa’daki kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarını imkanları dahilinde karşılayacaklarını ifade ederek, “Sayın Valimiz, Manisa’nın çok şanslı olduğu bir seriyi devam ettiriyor. Biz Manisa olarak geldiğinde hayırlı olsuna gittiğimizdeki tüm temennilerimizi karşılayan devlet adamları ile muhatap olduk. Çok ufak tefek istisnalar hariç. Sayın Valimiz geldiği günden itibaren bir başka siyasi partinin genel başkanı olan Cumhurbaşkanı tarafından atanmış olmanın, bizim ve kendisi açısından tüm zorluklarına rağmen bir devlet adamı kimliği ile görevini eşit, ayrımsız, hakkaniyetle yapmıştır, yapmaya devam etmektedir. Ben bugün bundan önce görev yapan valililerimi, kimi Kosova’da polis gücünde, kimi Azerbaycan’da görevli emniyet müdürlerimi, Manisa Garnizonu’nda görev yapmış şimdi kimi emekli, kimi kuvvette görevli komutanlarımı her bayram olduğu gibi arayacağım. Manisalı olmak Manisa’yı bir bütün olarak sahiplenmeyi gerektirir. Manisa’nın üst düzeyde bir siyasi kültürü ve her şeyden önce her ayrılığı aşan bir hemşerilik ve kardeşlik bilinci vardır. Bunun tüm Türkiye’ye örnek olmasını bir kez daha temenni ediyorum. 17 ilçemizden buraya gelen ilçe başkanlarımıza, 14 ilçemizden belediye başkanlarıma, ilçelerine vardıklarındaki bayramlaşmalarda tüm vatandaşlarımıza en derin sevgi, saygı, muhabbetlerimizi iletmelerini diliyorum. Herhangi bir kurum, kuruluşun, gazimizin, şehit ailemizin, engelli derneğimizin, Manisa’daki tüm kuruluşların neye ihtiyaçları varsa, bizim yapabileceğimiz, kanunlar ve imkanlar dahilinde, gücümüz nispetinde hepsi bizlere emanettir” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!