DOLAR 32,4539 -0.01%
EURO 34,8210 0.18%
ALTIN 2.435,07-0,13
BITCOIN 2034232-1.83313%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

Biden,New York’ta Obama ve Clinton ile Birlikte

Biden,New York’ta Obama ve Clinton ile Birlikte

ABONE OL
15 Nisan 2024 23:46
Biden,New York’ta Obama ve Clinton ile Birlikte
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Joe Biden, New York City’de yıldızlarla dolu bir bağış toplama etkinliğinde yeniden seçilme kampanyasına yönelik heyecanı artırmak için Demokrat seleflerinden ikisiyle (eski Başkanlar Barack Obama ve Bill Clinton) bir araya geldi.

Kampanyaya göre gecenin, tek bir etkinlik için “tarihi” bir meblağ olan 25 milyon dolardan fazla gelir elde edildiği söyleniyor. Biden, Obama ve Clinton’un yer aldığı ve Biden’ın kampanya yöneticisinin ev sahipliği yaptığı sanal bir ön programla başladı

Daha sonra oyuncu Mindy Kaling, Radio City Music Hall’da Queen Latifah, Lizzo, Ben Platt, Cynthia Erivo ve Lea Michele’nin müzikal konuklarının yer alacağı programa ev sahipliği yapacak. 5.000 kişilik kapalı gişe seyircisinin önünde sahneye çıkıldı Kampanya, bağış karşılığında destekçilere sanal olarak bağlanabilecekleri bir bağlantı sunan bağış toplama e-postaları gönderdi.

Etkinliğin biletleri 225 ile 500.000 dolar arasında değişiyordu. Demokratlar için tarihteki en kazançlı gece olarak lanse edildi,

Biden-Harris’in sözcüsü Kevin Munoz, “Demokratlar, Başkan Biden’ın yeniden seçilme kampanyasının arkasında birleşmiş ve enerjik durumda – ve bu Perşembe günü New York City’de tam olarak sergilenecek.” dedi. Munoz ise açıklamasında Donald Trump’a para ve enerji eksikliği nedeniyle ve GOP ön seçmenlerinden bazılarının isteksizliği ve eski başkan yardımcısı Mike Pence’in eleştirileri gibi zorluklarla karşı karşıya olduğu gerekçesiyle saldırdı.

Bağış toplama etkinliği, kampanyanın, başkanın bağış toplama gücünü göstermeye devam etmek amacıyla Federal Seçim Komisyonu’nun ay sonu son teslim tarihinden önce büyük miktarda para toplama yönündeki büyük çabasının bir parçası. Kampanya bunu söyledi ve Demokratik Ulusal Komite, ortak bağış toplama komiteleriyle birlikte Şubat ayında 53 milyon dolar topladı.

Bu etkinlik aynı zamanda Biden’ın İsrail-Hamas savaşını yönetme biçimine ilişkin kampanya yürütürken protestolarla karşılaşmaya devam ettiği ve Ocak ayında Virginia tiyatrosunda düzenlenen mitingde en az 14 aksama yaşandığı bir dönemde gerçekleşti.

.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!