DOLAR 32,3815 -0.14%
EURO 34,7776 -0.17%
ALTIN 2.408,22-1,09
BITCOIN 0%
Trabzon
14°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan : 2023 Cumhur İttifakı’nın Yeni Bir Zafer Yılı Olacaktır
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan : 2023 Cumhur İttifakı’nın Yeni Bir Zafer Yılı Olacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan : 2023 Cumhur İttifakı’nın Yeni Bir Zafer Yılı Olacaktır

ABONE OL
20 Aralık 2020 02:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan : 2023 Cumhur İttifakı’nın Yeni Bir Zafer Yılı Olacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni’nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 6. Kesim Açılış Töreni’ne Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katıldı.Burada yaptığı konuşmada ,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı çarpık anlayışın özellikle yansımalarına sınır ötesi harekatlardan terörle mücadele operasyonlarına, ekonomiye yönelik saldırılardan uğranılan siyasi haksızlıklara kadar her konuda rastlamanın mümkün olduğuna işaret ederek, “Hamdolsun milletimiz tüm bunları görüyor ve herkesi hak ettiği konuma oturtuyor.

Biz Türkiye için çalışmaya, üretmeye, mücadele etmeye devam edeceğiz. İşte dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2021 bütçemiz kabul edildi ve bu vesileyle komisyondan genel kurula kadar her aşamasında bütçeye katkı veren tüm milletvekillerine şahsım, milletim adına teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı olarak sergilediğimiz güçlü dayanışmayla başta Sayın Bahçeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hizmet vasıtası olarak gördüğümüz bütçe sürecinin sağlıklı bir şekilde yürümesini sağladık. Bu vesileyle attığımız bu adımda, adı millet olan aslında zillet durumuna düşmüş PKK terör örgütüyle iç içe olanlara da sesleniyorum; şunu iyi bilin 2023 Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. İnşallah milletimize verdiğimiz her sözü tutarak 2023’e alnımızın akıyla ulaşacağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!