DOLAR 32,4631 0.11%
EURO 34,7340 -0.23%
ALTIN 2.418,58-0,66
BITCOIN 20508361.29029%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

“Göktaşı Düştü” Dendi Sosyal Medya Sallandı

“Göktaşı Düştü” Dendi Sosyal Medya Sallandı

ABONE OL
28 Mayıs 2020 00:16
“Göktaşı Düştü” Dendi Sosyal Medya Sallandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün akşam saatlerinde gökyüzünden parlayan bir cismin düştüğü görüldü. Göktaşı olduğu değerlendirilen cisim Trabzon,da heyacan yaşattı vatandaşlar olayı cep telefonları ile çekmeye çalıştılar.

Vatandaşlar ilgili kurumlara ihbarlarda bulunulduğu ama henüz bir açıklamanın da yapılmadığı nı söylediler .Ulaştığımız yetkililer olay araştırtıkları yeterli bilgiye ulaşınca açıklama yapacaklarını söylediler .

Önce sadece Trabzonda görüldüğü düşünülürken Sosyal medyada ard arda yapılan paylaşımlarla ülkenin’nin çeşitli illerinden  de görüldüğü anlaşıldı .

Trabzon, Artvin, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, , Sivas, Tunceli, Erzurum,Erzincan ve Ardahan’da çok sayıda vatandaş, görüntülerle birlikte göktaşı düştüğünü paylaşmalarına rağmen . Türkiye’ye göktaşı düşüp düşmediği ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

HAVA ANİDEN AYDINLANDI

Erzurum’da göktaşı olduğu değerlendirilen cismin düşme anı cep telefonu görüntülerine yansıdı. Kentte akşam saatlerinde hava aniden aydınlandı. Göktaşı olduğu düşünülen cismin düşme anı kameralara yansırken insanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Düşme anından sonra ise havada toz bulutu oluştuğu görüldüğü söylendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!