DOLAR 32,4137 -0.04%
EURO 34,8168 -0.14%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20610581.21995%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İMZAYA RAMAK KALDI…

İMZAYA RAMAK KALDI…

ABONE OL
3 Temmuz 2021 20:02
İMZAYA RAMAK KALDI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta saha için alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Bordo Mavililerde gündemde Medipol Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal var

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da kadroda olmasında fatda vardır demesi üzerine tecrübeli oyuncu ile temasa geçildi.

Futbol oynadığı Fenerbahçe, Galatasaray, Valencia ve Milli Takım dönemlerinde takımının en istikrarlı futbolcusu olan Topal, orta saha ve stoperde alternatif oluşturabilmesiyle Abdullah Avcının listesisinde kendine yer buldu .
Medipol Başakşehir ile geçtiğimiz sezon son senesini yaşayan tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Aykut Kocaman ve yönetim ile görüşerek takımdan ayrılmıştı

Abdullah Avcının da kendisiyle görüşerek gelecek sezon ki planlarından ve hedeflerinden bahsettiği Mehmet Topalında Trabzonsporda oynamaya sıcak baktığı öğrenildi

Hafta içerisinde son görüşmelerin yapılıp imzaların atılması beklenirken aradaki tek sorunun oyuncunun 2 yıllık sözleşme istemesi Trabzonsporun ise 1+1 sözleşme teklif etmesi  şeklinde olduğu öğrenilirken bu sorununda halledilip imzaların atılacağı gelen bilgiler arasında .

Yıldız oyuncunun sözleşmesi sona ermesiyle şu an için  serbest konumda .

Daha önce Valencia, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir’de forma giyen 35 yaşındaki deneyimli futbolcunun Süper Lig’de giydiği 3 takımda da şampiyonluk yaşayarak tarihe geçti. Topal, aynı zamanda 3 farklı Türk takımıyla Şampiyonlar Ligi’nde de forma giyen ilk isim oldu.

Kariyerinde toplamda 553 karşılaşmaya çıkan oyuncu 34 gol atıp 33 asist yapmayı başardı.

Genellikle defansif orta saha mevkisinde forma giyen oyuncu, savunma ve orta sahanın ilerisinde de zaman zaman forma giyiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!