DOLAR 32,5215 0.25%
EURO 34,9273 0.16%
ALTIN 2.444,470,26
BITCOIN 20704340.82897%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

BİZE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DE TRABZON

BİZE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DE TRABZON

ABONE OL
20 Temmuz 2021 18:50
BİZE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DE TRABZON
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Spor Festivali’nde adeta Trabzon rüzgarı esti. Aralarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanları havalimanında karşılayan vatandaşlar, “Bize her yer Trabzon” sloganı attılar.

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Spor Festivali kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanlarla Kıbrıs’a giden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu KKTC Karadeniz Kültür Derneği üyeleri ve çok sayıda hemşehrimiz karşıladı.

KIBRIS’TA EV SAHİBİMİZ MURAT BAŞKAN
Memleket hasreti çeken hemşehrilerimiz, belediye başkanlarını horon gösterisi ve “Bize her yer Trabzon” sloganları ile karşılayarak hasret giderdiler. Türkiye Belediyeler Birliği üyesi başkanlar şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, “Bir an kendimizi Trabzon’da zannettik. O yüzden Kıbrıs’ta ev sahibimiz Murat Başkandır” ifadelerini kullandılar.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kurduğu standa yoğun ilgi gösteren Kıbrıslı vatandaşlar, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı programda birtakım müjdeler de açıklanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!