DOLAR 32,3649 -0.18%
EURO 34,6797 -0.39%
ALTIN 2.416,26-0,76
BITCOIN 20530791.78362%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ZAFER PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI’NI ATADI

ZAFER PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI’NI ATADI

ABONE OL
14 Kasım 2021 19:13
ZAFER PARTİSİ TRABZON İL BAŞKANI’NI ATADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasal yaşamına MHP de başlayan daha sonra İYİ Parti saflarına katılan ama buradan da ayrılıp ZAFER Partisini Kuran Ümit ÖZDAĞ’ın ZAFER Partisi ülke genelinde örgütlenmeye devam ediyor

Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali Dinçer Çolak Zafer Partisi’nin Trabzon il başkanlığına  AYCAN SULAK ELBİR’in atandığını söylerken konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

“Türkiye çok ciddi problemler ile karşı karşıya. Genç arkadaşlarımız dışarıda bir öğün ‘sağlıklı’ yemek yiyemez oldu. Annelerimiz artık sadece ‘akşam pazarına’ gidebiliyor. Suriyeli ve Afganların başını çektiği sığınmacı ve kaçak sorununun, dış politikadaki hatalarımızın bedelini yine Türk milletinin fakir çiftçisi, dar gelirlisi, biricik evladını okutmak için saatlerce çalışan Türk işçisi, batan Türk girişimcisi ödüyor.

Saray rejimi Türk milletini hastalıkta, kovid-19’da dahi açlığın kucağına bıraktı. Bu ‘Saray’ ne menem bir şeydir ki, Türk milletini hem sağlıkta hem hastalıkta yalnız bıraktı. Tüm bu problemleri çözmek için gerekli hazırlığımız ve insan kaynağımız var.

TRABZON  ilinde ise bu insan kaynağımız temsil eden, Zafer Partisi’ni TRABZON ilindeki çalışmaları ile iktidara taşıyacak arkadaşımız AYCAN SULAK ELBİR hanımdır.  Atatürk Çizgisinde Türk milliyetçilerine güvenin! Boş tarlaların dolduğu, dar gelirlimizin doyduğu, iş insanlarımızın daha fazla istihdam sağladığı, Türk gençlerinin Türk vatanında kaldığı ‘mutlu ve zengin’ bir Türkiye için geliyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!