Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiğ süt destek ödemelerinde mart ayına ait 758.7 milyon liralık çiğ süt destekleme tutarlarını çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını söyledi.
Kirişci, yaptığı açıklamada, “758 milyon 766 bin 281 liralık çiğ süt destek ödemelerinin bir kısmının çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını kalan kısmının ise 5 Ağustosta üreticilerin hesaplarına yatırılacağını söyledi.
Paylaşımda verilen bilgilere göre, söz konusu destek tutarları, çiğ sütte 758 milyon 766 bin 281 lira oldu
Çiğ süt desteği ödemesi, kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4 ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0, 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9 olanların destek ödemelerini aldıkları kimlik ve vergi kimlik numaralarının son hanesi 6 ve 8 olanlara ise 5 Ağustos’ta saat 18 den sonra hesaplarına yatırılacağını söyledi.
SPOR
17 saat önceTARIM VE HAYVANCILIK
18 saat önceDÜNYA
21 saat önceDÜNYA
23 saat öncePOLİTİKA
23 saat önceDÜNYA
1 gün önceBÖLGE
1 gün önce