DOLAR 32,2584 -0.71%
EURO 34,7176 -0.35%
ALTIN 2.412,08-0,42
BITCOIN 0%
Trabzon
14°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ADANA DEPLASMANINDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ

ADANA DEPLASMANINDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ

ABONE OL
12 Eylül 2022 15:32
ADANA DEPLASMANINDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper lig de bugünkü maç öncesinde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan  toplamda 6 gol atıp 5 golü kalesinde gören Trabzonspor bu gollerin hepsini Antalya deplasmında kalesinde görürken oynadığı diğer 4 karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı

Bordo Mavililer 3 deplasmandan 2 galibiyet bir mağlubiyet le ayrılırken bugün zorlu Adana Demirspor deplasmanında galip gelerek Avrupa arenasında üzdüğü taraftarını mutlu etmek Kızılyıldız maçı önceside moral bulmak istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesinde oyuncularla yaptığı toplantıda

“Hataların bedeli ağır oldu. Artık gerçek Trabzonspor’u herkese izletmeliyiz” diyen Avcı, “Evet, tüm kulvarlar zor olabilir, rakipler de güçlü olabilir ama bunların hiçbiri bahane olamaz. Biz kaliteli bir takımız. Ferencvaros maçı geride kaldı. Şimdi önümüze bakmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“Uzaktan şut atmaya çekinmeyin”

Sahada diri, birbiriyle yardımlaşan ve daha fazla boş koşu yapan bir Trabzonspor olması gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Daha fazla rakibin arkasına ve kenarlardan ceza sahasının içindeki hedefe doğru paslar atmalıyız. Kaliteli ayaklara sahibiz. Uzaktan şut çekmekten de geri durmayın. Fark yaratın. Gerçek Trabzonspor’u artık herkese izletmeliyiz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!