DOLAR 32,3815 -0.13%
EURO 34,7749 -0.1%
ALTIN 2.412,21-0,93
BITCOIN 0%
Trabzon
14°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

KARTAL’IN GÜCÜ BOĞA’YA YETMEDİ

KARTAL’IN GÜCÜ BOĞA’YA YETMEDİ

ABONE OL
18 Eylül 2022 07:22
KARTAL’IN GÜCÜ BOĞA’YA YETMEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş olimpiyat stadında İstanbulspor,’a konuk oldu  İstanbulsporunda Beşiktaşında  birçok pozisyona girdiği yüksek bir mücadelenin sergilendiği maçta  kazanan çıkmadı ve Beşiktaşın favori olduğu maçta maç 2-2 beraberlikle bitti

GOL  DAKİKALARI:

Dakika 8  N’Koudou’nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Jensen kontrolü sağlayamadı ve top ağlara gitti. Hakemin çift vuruş kararı sebebiyle eğer N’Koudou’nun vuruşu direkt kaleye gitseydi geçerlilik kazanmayacaktı ancak Jensen topu içeri çelince gol geçerlilik kazandı.

Dakika 26  İstanbulspor, Ersin Destanoğlu’nun kendi kalesine attığı gol ile durumu 1-1’e getirdi. Sol kanatta topla buluşan Emir Kaan, uzak mesafeden çok sert vurdu, Ersin’e çarpan top ağlara gitti.

Dakika 39 Beşiktaş, Weghorst’un golüyle 2-1 öne geçti. Ceza alanı önüne kadar topu taşıyan Masuaku, sol çaprazda top bekleyen Gedson’u gördü. Gedson’un içeri çevirdiği topu Weghorst tek vuruşla ağlara gönderdi.

Dakika 87 serbest vuruşta topun başına geçen Ali Yaşar, topu doğrudan ağlarla buluşturdu ve takımına beraberliğe getirdi. Skor 2-2 oldu.

Beşiktaş, milli aranın ardından  derbide  inönüde  Fenerbahçe’yi konuk edecek. İstanbulspor ise deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!