DOLAR 32,4007 -0.09%
EURO 34,6434 -0.54%
ALTIN 2.389,95-1,84
BITCOIN 1957311-4.23248%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:38

YATSIYA KALAN SÜRE

EYT’LİLERİN BEKLEDİĞİ MAAŞLAR NE ZAMAN YATIYOR ?

EYT’LİLERİN BEKLEDİĞİ MAAŞLAR NE ZAMAN YATIYOR ?

ABONE OL
5 Nisan 2023 13:05
EYT’LİLERİN BEKLEDİĞİ MAAŞLAR NE ZAMAN YATIYOR ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EYT düzenlemesi ile emeklilik başvurusu yapanlar için en güncel soru maaşların ne zaman bağlanacağı ve bayram ikramiyelerinden yararlanıp yararlanamayacakları. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmeleri sırasında Kanun 3 Mart tarihinde yürürlüğe girdiği için Mart ayı itibariyle emekliliği hak edenlerin bayram ikramiyelerinden yararlanabileceğini açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ise, Mart ayında müracaat edenlerin hepsinin nisanda maaşlarını alacağını, maaş ödemelerinin gecikmesi durumunda ise toplu ödeme yapılacağını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir canlı yayında EYT’lilerin ilk maaşını ne zaman alacağına ilişkin soruyu yanıtladı “Maaş hangi gün bağlanırsa ilk maaşın o ay içinde alınacağını ifade eden Bilgin, “Mart ayında EYT için başvuran herkes nisan ayında maaşlarını alacak. Hangi gün bağlanırsa o ay içerisinde maaş ödenecek. Devletimiz bu konuda kaynağını ayırmıştır. Bir hak kaybı yok. İkincisi fazla mesaiyle çalışmayı hızlandırıyoruz. Emekliliği hak eden EYT’lilere maaşlarıyla birlikte bayram ikramiyeleri de yatacak. Mayıs ayında bütün müracaat edenlerin maaşları ödenmiş olacak” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!