DOLAR 32,4007 -0.09%
EURO 34,6434 -0.54%
ALTIN 2.389,95-1,84
BITCOIN 1957311-4.23248%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:38

YATSIYA KALAN SÜRE

Kayseri Çakıra Ateş Püskürüyor

Kayseri Çakıra Ateş Püskürüyor

ABONE OL
26 Temmuz 2020 10:06
Kayseri Çakıra Ateş Püskürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor gibi hakem hatalarından canı en çok yanan takım kardeş Kayserisporda isyan büyük Başkan Berna Gözbaşı, “Ben bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadım ve konuşmamaya dikkat ettim. Geçen hafta da  uçuruma atılmış takım için mücadele ettik. Düşmüş bir takımı son ana kadar vazgeçmeden buraya kadar getirdik. Ancak bugün seyrettiğimiz bir maçta isyan ediyorum. Bu kadar temiz duygularla hiçbir kuruldan destek almayarak mücadelemi şehrim adına mücadelemizi ettik. Ancak biz bugün gasp edildik, bugün katledildik. Adalet istiyorum. Cüneyt Çakır gibi FİFA hakemi bizden ne istedi anlamadım. Biz bu ligde kalmayı hak ettik. Keşke 5-0 yenilseydik isyan ediyorum. Anadolu takımlarının kaderi ile böyle oynanmamalı. Bizim hakkımız elimizden alındı.Bu maçı herkes izledi. Ben bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum”dedi.

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise, ”Bugüne kadar hakemler hakkında tek kelime dahi konuşmadık. Sırf Süper Lig oynansın diye tek açıklama yapmadık. Avrupa’da en büyük maçı yöneten Cüneyt Çakır, maçı katletmiştir. Biz düştük, eğer bunu bilerek yapan varsa gözü aydın olsun. Bugün bu kulübe yazık edilmiştir. Hiçbir pozisyonumuzun kontrol edilmemesi, VAR’a gidilmemesi bizim canımızı almıştır. Tüm Kayseri’den özür dileriz.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!