DOLAR 34,2385 0.06%
EURO 37,0163 -0.03%
ALTIN 3.025,741,13
BITCOIN 2308087-0.39171%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

05:52

SABAHA KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı; CHP, Artık Oyun Kurucu Olmaktan Çıkıp, Kurulan Oyunların Piyonu Haline Gelmiştir
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı; CHP, Artık Oyun Kurucu Olmaktan Çıkıp, Kurulan Oyunların Piyonu Haline Gelmiştir

Cumhurbaşkanı; CHP, Artık Oyun Kurucu Olmaktan Çıkıp, Kurulan Oyunların Piyonu Haline Gelmiştir

ABONE OL
23 Şubat 2024 23:15
Cumhurbaşkanı; CHP, Artık Oyun Kurucu Olmaktan Çıkıp, Kurulan Oyunların Piyonu Haline Gelmiştir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda hemen her gün bir ilde miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dükü durağı ise Balıkesir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmada, “Şehirlerimizin çevreye duyarlı bir anlayışla yönetilmesini sağlayacağız. Estetikle biçimlendirilmiş, tarihî ve kültürel birikimi korunmuş, huzurlu, güvenli şehirler kurmak önceliklerimiz arasındadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin belediye başkan adaylarının, şehirlere hizmet edecek ismi bulma kriteriyle değil, parti içi hiziplerin paylaşım aracı olarak belirlendiğini ifade etti.

Kendilerinin İstanbul’da Murat Kurum, Ankara’da Turgut Altınok, İzmir’de Hamza Dağ, Balıkesir’de Yücel Yılmaz isimlerini ve aynı şekilde diğer yerlerdeki adayları belirlerken şehirlerin Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne ayak uyduracak profiller olmasına dikkat ettiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şekilde tespit ettikleri Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarının verdiği her sözün arkasında kendilerinin, Cumhurbaşkanı’nın, Hükûmet’in ve Cumhur İttifakı’nın olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet tarafında ise herhangi bir ölçü olmadığını belirterek, “Öyle ki ‘Kim nereyi kaparsa elinde kalıyor’ havasında bir süreç yaşanıyor. Böyle olunca da tabii kavga çok sert geçiyor” dedi.

Bilhassa CHP’nin içler acısı haline baktıkça, bu partiye gönül verenler adına kendilerinin de üzüldüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunca yıldır siyaset arenasında karşı karşıya olduğumuz CHP’nin, ülkenin ve milletin geleceği için hiçbir vizyonu, hiçbir programı, hiçbir projesi bulunmadığını zaten biliyoruz. Hepsinin üzerine, son dönemde bu parti varlığını sürdürmek için kendine her yolu mübah sayacak kadar sakil bir yere savruldu. Daha önceki seçimlerde kurduğu örtülü ittifak tezgahını bu seçimde iyice eline yüzüne bulaştırdı. ‘Kent uzlaşısı’ diyerek Kandil’le uzlaşı arayışına girmesi, CHP’nin bu ülkeyle ve bu milletle hiçbir ortak noktasının kalmadığına işaret ediyor. Her kafadan ayrı bir sesin çıktığı, genel merkezinden teşkilatlarına kadar tüm mekanizmaları dökülen CHP, artık oyun kurucu olmaktan çıkıp, kurulan oyunların piyonu haline gelmiştir. Ne diyelim, koskoca CHP’yi bölücü örgütün güdümündeki DEM’in ve marjinal örgütlerin oyuncağı hâline dönüştürenler utansın.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kendi işimize bakacağız. Bunu yaparken de birileri gibi işimizi sadece lafta bırakmayacağız. Çünkü biliyoruz ki Balıkesir sadece lafa bakmaz. Balıkesir, lafı söyleyenin kim olduğuna, bugüne kadar nerede ne yaptığına, bundan sonra ne yapabileceğine de bakar. Balıkesir vizyona bakar, esere bakar, hizmete bakar, projeye bakar, yatırıma bakar. Balıkesirli bilir ki Cumhur İttifakı olarak biz kendisine ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Buna karşılık daha önceki seçimlerden tecrübeyle biliyoruz ki muhalefet adayları söylediklerinin yüzde 90’ını yerine getirmiyor, getiremiyor. Zaten o sözleri verirken gereğini yerine getirmek gibi bir dertleri de yok” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!