DOLAR 34,2655 -0.01%
EURO 37,1296 0.11%
ALTIN 3.027,150,00
BITCOIN 2307670-0.78941%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

05:53

SABAHA KALAN SÜRE

İmamoğlu; Nedir Benimle Derdiniz?

İmamoğlu; Nedir Benimle Derdiniz?

ABONE OL
24 Şubat 2024 07:51
İmamoğlu; Nedir Benimle Derdiniz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SIKLIKLA ŞİKAYET EDİNCE SONUNDA BENİ BİR AÇILIŞA DAVET ETTİLER

PAZARTESİ O AÇILIŞA GİDECEĞİM, BU ÜLKEDE BAZI  ALIŞKANLIKLARI BÖYLE YAPA YAPA DEĞİŞTİRECEĞİZ

 2019’DAKİ RAKİBİM BİNALİ YILDIRIM’DAN DAHA MEMNUNDUM

ŞİMDİKİ RAKİBİM DAHA İLK GÜNLERDE İFTİRALAR UYDURMAYA BAŞLADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin ile birlikte yaptığı ilçe ziyaretinde, ilginç anlar yaşadı. Samandıra Saat Kulesi çevresindeki esnafı ziyaret eden İmamoğlu, meydana kurulu parti stantlarına uğramayı da ihmal etmedi. AK Parti standına da uğrayan İmamoğlu’na, partililer, “AK Parti üyesi” olması teklifinde bulundu. İmamoğlu, AK Partililere esprili bir yanıt vererek, “Beni mi üye yapacaksınız? Ne kadar istiyorsunuz beni ya” dedi. 

İmamoğlu, Sancaktepe buluşmasında ise, coşkulu bir kalabalığa konuştu. Görev süresi boyunca, parasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ödediği metro açılışlarına dahi davet edilmediğini hatırlatan İmamoğlu, “Ben bu şikayeti sıklıkla yaptım ya, bu sefer ilk kez, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistemler açılışına Ulaştırma Bakanı tarafından davet edildim. Vallahi teşekkür ediyorum kendisine. Peki şimdi ben ne yapacağım? Pazartesi oraya gideceğim. Pazartesi niye gideceğim biliyor musunuz? Bakın bu ülkede bazı alışkanlıkları böyle yapa yapa değiştireceğiz. Şunun için gideceğim o açılışa: O bakanlık, o makamlar; onlar kadar benim kardeşim, benim. Benim makamım, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, benim kadar onların. Bunu onlara öğretene kadar, bunu her yerde anlatacağım” şeklinde konuştu.

“BEŞ YIL BOYUNCA, SABAH KALKTILAR EKREM İMAMOĞLU, AKŞAM YATTILAR EKREM İMAMOĞLU”

“Açık söyleyeyim; ben bu seçimde daha güçlü bir yarış beklerdim. Daha güçlü bir performans beklerdim. Ama ne yazık ki olmuyor. Hatırlayın. Bunlara ben ne demiştim? 2019’u hatırlayın. İlk seçimi kazandık mı? Ne yaptılar? Seçimi elimizden almaya kalktılar değil mi? O dönemde, 18 gün İstanbul’u yönetirken bile demiştim ki, ‘Bunları 18 günde çıldırttım. Beş yılda, size söz, bunları deli edeceğim’ demiştim, deli. Ve ne oldu biliyor musunuz? Dediğim oldu. Vallahi billahi dediğim oldu. Adamlar, beş yıl boyunca, sabah kalktılar Ekrem İmamoğlu, akşam yattılar Ekrem İmamoğlu. Yok, sözümü geri alıyorum. Vallahi bir tanesi… Muhtemelen her akşam rüyasına da giriyorum. Vallahi öyle. Muhtemelen rüyasına da giriyorum. Yahu nedir benimle derdiniz? Ne Allah aşkına? Ben İstanbul’da işini yapmaya çalışan, hizmet etmeye çalışan bir insanım. Kaldı ki, yok birbirimizden farkımız. Yok.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!