DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 2336907-0.02682%
Trabzon
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

05:50

SABAHA KALAN SÜRE

ŞENOL GÜNEŞ:”BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ”

ŞENOL GÜNEŞ:”BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ”

ABONE OL
20 Ekim 2024 06:56
ŞENOL GÜNEŞ:”BİR ÇİÇEKLE BAHAR GELMEZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu’nun 9. haftasında karşılaştıkları ve 1-0 kazandıkları RAMS Başakşehir maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Galibiyetin morallerini ve güvenlerini artırdığını dile getiren Teknik Direktör Şenol Güneş, “Son dakikada attığımız gol, bize 3 puan getirdi. Futbol böyle bir oyun. 14 puanla bizden üstte olan RAMS Başakşehir’i yenmek bize moral sağladı. Ayrıca oyunun son anlarında gelen bu gol, ekstra bir mutluluk verdi. İlk yarıda oyun olarak daha iyi olmamıza rağmen gol bulamadık. İkinci yarıda oyunda düşüş yaşadık ya da rakip oyuna ortak oldu. Bu zor dönemin ardından gelen galibiyet, moralimizi ve güvenimizi artırdı” dedi.

Teknik Direktör Güneş, gol sonrası futbolcularımızın potansiyellerinin açığa çıktığını söyleyerek, “Gol sonrası oyuncular, içlerinde saklı olan potansiyeli açığa çıkarmaya başladılar. Daha tempolu ve iştahlı bir şekilde hücuma çıktılar. Bu da üzerlerindeki baskının ne kadar rahatsız edici olduğunu gösterdi. Korner kullanırken zamanı oynatmak yerine hala gol aramaya çalışmaları, müdahale etmemizi gerektirdi. Bu da iştahlı bir şekilde gol atma arzusunun ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor” sözlerine yer verdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarının son bölümünde ise şu ifadeleri kullandı:

Takımda bir düşüş yok, ancak oyunun akışında bazen teslimiyet oluyor. Bugün de bunu gördük. Böyle bir maçı kazanmak önemliydi. Daha önce kağıt üstünde rahat kazanacağımız maçlarda puan kaybettik, ama bugün zor bir maçta 3 puan aldık. Bu da bize umut veriyor, ama bir çiçekle yaz gelmez. Trabzonspor olarak daha fazla puana ve daha iyi bir oyuna ihtiyacımız var. İlk yarıdaki gibi, rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirerek oynamak çok sevindiriciydi. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Sabırlı oynamak zorunda kaldık ve oyuncuların iyi niyeti, gayreti, kazanma arzusu ile Allah’ın yardımı birleşince işimiz daha kolay oldu. Hepsini tebrik ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!