DOLAR 32,4137 -0.04%
EURO 34,8168 -0.14%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20610581.21995%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Futbolcunun Günahı Ne ?

Futbolcunun Günahı Ne ?

ABONE OL
13 Mayıs 2020 02:28
Futbolcunun Günahı Ne ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şenol YOLCU 

Haber Yıldızı

 

 

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemi, her alanı alt üst ettiği gibi spor müsabakalarını da  etkisi altına aldı.

Pandemi den olumsuz etkilenmeyen yok gibi. Spor dünyası ise, kitlesel seyirci çokluğundan ilk etkilenen spor müsabakalarından oldu. Her ülke de olduğu gibi Türkiye’dede tüm spor karşılaşmaları ertelendi.

Yeniden başlaması ve tescil kararları ülke  federasyonlarına bırakıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu,Türkiye Voleybol Federasyonu  dün aldığı kararla Türkiye Hentbol Fedarasyonu ise bugün  aldığı kararla  ligleri sonlandırdı. Bütün bir sezon çalışanlarının, kulüplerin emekleri boşa gitti diye düşünürken yapacak bir alternatif de yoktu.

Önce sporcu sağlığı dedi federasyonlar ve bu konuda masa başında değil parkelerde mücadele eden sporcu ve kulüplerini dinledi ve Federasyon Başkanları liglerin ertelenmesi isteyen kulüplerin isteğine saygı gösterdi.

Kendini şampiyon görenler ligleri oynamak istiyordu. Tıpkı Anadolu Efes gibi. Ama olmadı. Engin Ataman’da öyle.

Futbolun dışındaki tüm liglerde sezonlar tamamlandı!.

Federasyonların ligleri son haliyle tescil etti muhtemelen  şampiyon ve küme düşmenin olmadığı bir sezon ilan edilecek. Hayırlı olsun.

BİR TEK FUTBOL KALDI.

Bir tek futbol kaldı.

Futbolda ne deniyor. Bedavadan şampiyon olmak yok, oynayacaksın kazanacaksın.

Soru şu? Basketbol, Hentbol, Voleybol liglerinin canı canda futbolun ki patlıcan mı? Hepimizin bir yakını mutlaka futbol dünyasının içinde. O zaman futbolu niye kurban ediyorsunuz. Avrupa maçlarını oynatacakmış. Bırakın avrupa ne yaparsa yapsın. Biz kendi çocuklarımızı koruyalım,

Diğer federasyonlarımız  oyuncularını koruyup ligleri iptal ettiyse Futbol federasyonundan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Avrupa’ya rest çekelim.

Futbol Federasyonuna açık çağrımızdır.

Süper ligi oynatmayınca şampiyon TRABZONSPOR olacak diyeyse kaygınız onuda sayarsanız 2011 sezonundaki şampiyonluğumuza.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!