DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21564330.23662%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

03:47

SABAHA KALAN SÜRE

İYİ Partide Kılıçlar Çekildi

İYİ Partide Kılıçlar Çekildi

ABONE OL
21 Ekim 2020 05:53
İYİ Partide Kılıçlar Çekildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

İyi Partide sular durulmuyor … 2.olağan kongreden sonra başlayan parti içi çekişmelerde son tartışma ümit özdağın istanbul il başkanını fetöcülükle suçlamasıyla yeni bir hal aldı.

Katıldığı bir tv proğramında açıklamalarda bulunan Partinin ağır toplarından Ümit  Özdağ, programda çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Özdağ, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu söyledi.

Buğra Kavuncu’nun İyi Parti’ye gelmeden önce Meral Akşener’i uyardığını da söyleyen Ümit Özdağ, ”Meral Hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle görüştüğünü ve Buğra Kavuncu hakkında bir olumsuz bilgi yok dediklerini bana söyledi. Ben de kendisine devlet elindeki her bilgiyi vermez dedim.” ifadelerini kullandı.

Akşener, TBMM’deki grup toplantısının ardından  Ümit Özdağla ilgili sorular üzerine basın mensuplarına açıklamalar yaptı

Akşener, partisinin İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın katıldığı televizyon programında partisinin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu FETÖ’cü olmakla suçlamasıyla ilgili, “Sayın Buğra Kavuncu bugün, Sayın Özdağ’ın sözlerini, iddialarını ispatlamak için bir imkan sunuyor. Kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunuyor” dedi. sözlerine Dolayısıyla hür iradeleriyle partimizde, yönetimde, milletvekilliği görevinde bulunan tüm arkadaşlarımın hür iradeleriyle fikirlerini söylemelerinin çok önemli olduğunu ve partimize zenginlik kattığına inanıyorum. Ve bu konuda da direnmeye, demokrasiyi içselleştirme konusunda direnmeye devam edeceğim. dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!