DOLAR 32,3657 -0.37%
EURO 34,6746 -0.42%
ALTIN 2.390,46-1,31
BITCOIN 18968471.69496%
Trabzon
14°

HAFİF YAĞMUR

20:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

Gençler İdmana

Gençler İdmana

ABONE OL
13 Kasım 2020 08:21
Gençler İdmana
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Abdullah Avcı, bordo-mavili kulüpte ilk planda saha sonuçlarını olumluya döndürmeyi hedeflerken, diğer taraftan ise genç ve yerli oyuncuların takımdaki sayısını arttırmayı amaçlıyor,bu kapsamda ilk icraatı  Eddie Newtonun  alt yapıya gönderdiği Faruk Can Genç, Kerem Baykuş ve Süleyman Cebeci gibi genç oyuncuları da geri çağırarak antrenmanlara dahil ettiği öğrenildi.

Bordo-mavili takıma arzu ettiği futbolu oynatmayı planlayan deneyimli teknik adam öz kaynağı yüksek seviyede olan Trabzonspor’un bu potansiyelini en üst seviyede kullanmayı hedefliyor. Avcı’nın bu süreçte taraftardan en büyük beklentisi ise zaman ve sabır gösterilmesi.

Futbolcularla  idman öncesi yaptığı konuşmada  ise Teknik Patron Avcı : Hepimizin bu camiaya borcu bulunuyor ve bunu ödememiz gerek. Herkes elinden geleni yapmalı ve hızla zirveye doğru tırmanmamız gerek. Trabzon her zaman zirveye oynar. Birlikte başaracağız ve takımı ayağa kaldıracağız” dediği belirtildi..

Avcı’nın talebelerine, “Biz iyi bir takımız. İlk sekiz haftada beklentiler karşılanamamış olsa da kalitenizden şüphem yok. Zaten sizlere inanmasam burada olmazdım. Bizim için sezon yeni başlıyor. Bu saaten sonra geçmişi unutalım, önümüzde yeni bir dönem var. Bize güvenen milyonlarca taraftarımıza borcumuz var.. Erzurum maçıyla birlikte hem oyun hemde skor olarak taraftarı memnun edelim dediği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!