DOLAR 33,9975 0.28%
EURO 37,8797 0.71%
ALTIN 2.823,410,51
BITCOIN 1959651-3.21212%
Trabzon
24°

HAFİF YAĞMUR

05:12

SABAHA KALAN SÜRE

ABDULLAH AVCI; TRABZONSPOR VAZGEÇMEZ BENDE VAZGEÇMEM

ABDULLAH AVCI; TRABZONSPOR VAZGEÇMEZ BENDE VAZGEÇMEM

ABONE OL
12 Ağustos 2024 06:48
ABDULLAH AVCI; TRABZONSPOR VAZGEÇMEZ BENDE VAZGEÇMEM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında deplasmanda oynadıkları ve golsü berabere kaldıkları Net Global Sivasspor karşılaşması sonrası maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Teknik Patron Avcı , bu sezon şampiyonluk yarışında olacaklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Yeni sezon hepinize, hepimize, bütün futbol ailesine hayırlı olsun. Umarım futbol ailesi olarak bunun iyileştirme gücünü iyi kullanırız. Dilimizi, üslubumuzu buna göre kullanıp bu iyileştirme gücünden faydalanırız. Tekrar hayırlı olsun.

Oyuna gelecek olursak, ilk 35 dakika aslında oyun tamamen istediğimiz gibi, planladığımız gibi, organize bir şekilde bizim kontrolümüz altındaydı. Hatta ilk 8 dakika ceza sahası içinde 3 tane merkezden bulamadığımız, atamadığımız final pasları vardı. Oyun istediğimiz gibi gidiyordu fakat 35. dakikadan sonra bireysel hatalar yaptık. Okay’ın kaybettiği, Barisic’in kaybettiği, Trezeguet’nin kaybettiği pozisyonlarla rakibi devreye soktuk. Rakip, geçen sene de 5-4-1’i iyi oynayan, topa sahip olduğun zaman karşında 11 set var. Bu oyunu açmak kolay olmuyor. İkinci yarı itibarıyla bizim için kazanma fırsatı da geldi ama rakibe de geldi. Yani gel-gitli bir oyun oldu, çok alışık olmadığımız. Kazanmak istiyorduk, burada kazanarak başlamak istiyorduk. Kazanmak bizi çok ileri götürecekti ama bu oyunun içinde bunlar var. Şimdi burada çıkacağız, olumlu ve olumsuz yönlere bakacağız. Perşembe günü bir Avrupa kupası maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız. Sonra ligde bir ara var, bizim BAY haftamız. Sonrasında da içeride Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Trabzonspor zirveye oynayacaktır. Bu yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem.”

Avcı, oyunu geliştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Taraftarımız Trabzonspor’un iyi olmasını istiyor. Ben ve ekibim de aynı şekilde. Bunun için çalışıyoruz ve iyi olacaktır. Trabzonspor yarışacaktır. Bu takım iyi bir takım olacak temellerini atıyoruz. Bu takımın neler yapabileceğini daha sonra görecekler. Eksiklerimiz az kaldı, tamamlanacak. Sağduyulu taraftarımız vardır. O enerjiyi alıyoruz. Eleştirenler de olacak. Bu işin içinde var. Ona da saygı gösteriyorum. Çünkü oradan da alacağımız ve kullanacağımız konular olacaktır. Dilimizi ve üslubumuzu buna göre kullanmamız gerekiyor. Bir oyun oynuyoruz, oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Taraftara saygım çok büyük. Ben vazgeçmem, bu takım çok iyi bir takım olacak. O zaman daha net görecekler nasıl olduğunu” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!