DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,281,11
BITCOIN 21652051.94179%
Trabzon
23°

HAFİF YAĞMUR

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

ASLAN KADİKÖYDE KÜKREDİ…

ASLAN KADİKÖYDE KÜKREDİ…

ABONE OL
8 Ocak 2023 22:43
ASLAN KADİKÖYDE KÜKREDİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Kadıköyde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Kompleksi’nde oynanan maçı 3-0’lık skorla kazanan Galatasaray rakibinin dört puan önünde liderliği perçinledi. Galibiyet serisini ise tam 7 maça çıkardı

Galatasarayın Golleri 32. dakikada Sergio Oliveira, 78’de Kerem Aktürkoğlu ve 90+10’da Icardi’den geldi.

İLK YARININ HAKİMİ GALATASARAY

Maçın başlamasıyla Fenerbahçe’nin önde baskısına Galatasaray hızlı hücumlarla yanıt verirken maçın ilk çeyrek dilimlik bölümü pozisyonsuz geçti. Savunma arkasına gönderdiğimiz bir topa Barış Alper Yılmaz hareketlenirken, onu sert bir müdahaleyle indiren Luis Gustavo sarı kart gördü.

14. dakikada Abdülkerim Bardakcı ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 16. dakikada bu sefer Kerem ofsayta yakalandı. Altay’ı geçip fileleri bulan Kerem için ofsayt bayrağı havadaydı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Fenerbahçe etkili oldu. Diego Rossi, Nelsson’dan sıyrılarak yay üstünden vurdu. Top direğin yanından yavaşça dışarıya çıktı.

Fenerbahçenin  baskısına rağmen ilk 20 dakikada kalitesini ortaya koyan Galatasaray, 21. dakikada ceza sahasının 5 metre kadar gerisinden serbest vuruş kazandı. Mertens’in vuruşu baraja takıldı.

Halil Umut Meler, 26. dakikada Sacha Boey ve kendisine itiraz eden Sergio Oliveira’ya sarı kart gösterdi

28.dakikada  Berkan’ın uzun pasıyla sağ kanattan hareketlenen Rashica, ceza sahasında kendine pozisyon açan Barış Alper’e çıkardı. Onun müsait pozisyonda vuruşu üstten farklı şekilde auta çıktı. 30 dakikalık bölümde Galatasaray oyuna ağırlığını koyan tarafı. Bu iyi oyunun meyvesini Cim Bom 32. dakikada aldı

Mertens’in sol köşe gönderinden ön  direğe açtığı orta, savunmanın dokunuşuyla arka direkteki Sergio’ya sekti. Köşeye sert ve düzgün vuran Sergio Oliveira, takımımızı 1-0 öne geçirdi.

Pozitif oyununu son dakikaya kadar sürdüren Galatasaray, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

KADIKÖY’DE FİŞİ KEREM ÇEKTİ, SON NOKTAYI ICARDI KOYDU!

İkinci yarının ilk saniyelerinde savunma arkasına sarkan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu Altay çeldi. 53’te Miguel Crespo’nun ceza sahası dışından vuruşu Muslera’da kaldı. İkinci yarının ilk çeyreği bu pozisyonlarlar geçerken hızlı hücumla çıkan Galatasaray  Fenerbahçe kalesini zaman zaman abluka almaya başladıki bu da gelecek gollerin habercisi gibiydi.

77’de Mauro Icardi ve Fredrik Midtsjö oyuna girdi. Sergio ve Barış Alper Yılmaz çıkan isimler oldu. Değişiklik meyvesini çabuk verdi. Savunma arkasına sarkan Icardi, Kerem’in önüne bıraktı. Kerem, Altay’ın bacaklarının arasından farkı ikiye çıkardı: 0-2.

85’te Fenerbahçede İrfan Can Kahveci, Leo Dubois’e sert bir müdahalede bulundu. Kırmızı kart VAR incelemesinin ardından çıktı.

dakikalar 90 + gösterdiğinde  Herkes maç bitti derken Mauro Icardi sahneye çıktı. Uzun topu iyi takip eden Arjantinli, sol ayağıyla topu inanılmaz bir bölgeden filelere gönderdi. Galatasaray bu golle Kadıköyde Fernerbahçe engelini 3/0 la geçti ve liderliğini devam ettirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!