DOLAR 34,0306 -0.1%
EURO 37,9583 -0.06%
ALTIN 2.801,70-0,03
BITCOIN 21189883.40779%
Trabzon
23°

KAPALI

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

AVCI ; ÜZGÜNÜZ

AVCI ; ÜZGÜNÜZ

ABONE OL
30 Ağustos 2024 10:31
AVCI ; ÜZGÜNÜZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı, Penaltılarda elenerek kaybettikleri UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Turu geçemedikleri için çok üzgün olduğunu dile getiren Avcı, “Oyunun ilk yarısında zaman zaman baskıları doğru yaptık, zaman zaman yapamadık. Baskıdan kazandığımız toplarla maçı erken koparma isteğimiz vardı, fakat çabuk ikinci ve üçüncü paslarda kayıplar yaşadık. Rakibin organizasyonları da vardı ve oyuna ortak oldular. Taçtan çıkardığımız topla gol yedik. Fırsatlar da yakaladık. Çok fazla pozisyon vermemiş olabiliriz ama rakip oyuna ortaktı. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle oyun formasyonunda değişiklik yaptık. Erken golü bulduk. Girdiğimiz fırsatlar oldu; değerlendiremediğimiz, sonuçlandıramadığımız, direğe çarpan pozisyonlarımız vardı. Uzatmalar da dahil olmak üzere oyunun bütün kontrolü elimizdeydi. İş, ilk maçta da bitebilirdi. Bugün de gerekli fırsatları yakaladık, ancak sonuçlandırma ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Uzatmalar ve penaltılar sonucunda kaybettik. Çok devam etmek istiyorduk, duygusal ve üzgünüz. Oyuncularım da aynı şekilde üzgün. İki maçta yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik ve penaltılarla kaybettik. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Belki bir gün daha üzüleceğiz ama pazar günü bir maç daha var, ona en iyi şekilde hazırlanıp doğru bir başlangıç yapmak istiyoruz. İki maçtır yukarı çıkan oyunumuzun karşılığını alamadık.”

Teknik Patron Abdullah Avcı, açıklamalarının son bölümünde ise şu ifadeleri kullandı:

“Parçaları hızla tamamlamak kolay değil. Her hafta oyunun içinde oyuncuları değiştirmek durumunda kalabiliyoruz. Şu ana kadar 11 oyuncu transfer ettik. Yavaş yavaş oyunun üstüne koyarken, sonuçlandırma ile ilgili kısmı daha iyi yapabilirdik. Zaman zaman bunun sıkıntılarını yaşadık. Avrupa’da da 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Baktığımızda, oyun biraz daha lehimize dönebilseydi, turu geçebilirdik ve daha hızla ilerleyebilirdik. Bu, sonuna kadar oyun disiplinine sadık kalma oyunudur. Zaman zaman parçaları tamamlamakta geç kaldığımız maçlar da oldu. Durumu çok bozulmadan tekrar düzeltecek olan yine bizleriz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!