Haberin Yıldızı- Trabzonsporda bir yıldız ile yolLar ayrıldı,Abdullah Avcının gelecek planlarımda yoksun dediği Pereira aktif futbol yaşantısına devam etmek istediğini söyleyince yollar ayrılmıştı dün yapılan karşılıklı görüşme sonucunda ise iş resmiyete döküldü Trabzonspor kulübünden yapılan resmi açıklma şöyle :
Takımımızda 4yıldır futbol oynayan ve son dönemde kaptanlık görevini üstlenen Joao Pereira ile karşılıklı olarak sonlandırılan sözleşmenin ardından kendisine teşekkür plaketi verildi.
Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu plaket takdiminin ardından yaptığı konuşmada, “Kulübümüze verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Saha içinde ve saha dışındaki duruşunla, futbolcularımıza örnek oldun. Tüm emeklerin için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Sağıroğlu, Pereira’ya oğlu Gabriel adına hazırlanan 47 numaralı formamız ve eşi Natacha Esmail için Trabzon’a özgü telkâri hediye etti.
FOTO GALERİ
Az önceDÜNYA
Az öncePOLİTİKA
11 saat öncePOLİTİKA
15 saat önceFOTO GALERİ
15 saat önceSPOR
16 saat önceBÖLGE
21 saat önce