DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18341070.43965%
Trabzon
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:03

SABAHA KALAN SÜRE

BAHÇELİ BASIN TOPLANTISINDA CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

BAHÇELİ BASIN TOPLANTISINDA CHP’Yİ ELEŞTİRDİ

ABONE OL
24 Temmuz 2024 06:32
BAHÇELİ BASIN TOPLANTISINDA CHP’Yİ ELEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devlet Bahçeli basın toplantısında Yeni yüzyılın  Türkiye için emsalsiz fırsatlarla dolu olduğunu söylerken Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalamamız gerekliliğine vurgu yaptı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli konuşmasının devamında “Fakat milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, tahrip etmek için çaba harcayanlar çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

Muhalefetin umut bağladığı, siparişiyle siyaset yaptığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın, ABD Başkanlık yarışından çekilmesi bölgesel ve küresel zeminde etkileri olacak bir gelişmedir.

Sayın Cumhurbaşkanımızı ve iktidarını devirme planı yapanların kendileri tasfiye olmaktadır.

ABD’nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir.

Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır.

Sürekli operasyon stratejisi Allah’ın izniyle başarıyla ulaşacak, terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır.

Buna rağmen Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır.

Doğu ve güney doğudaki bazı il ve ilçelerde fiili durum yaratmak için belediye hizmetlerinin şer hedefler uğruna seferber edilmesi, bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır.

Bu azgınlaşmış tahrikleri dikkatle ve yakinen takip ettiğimiz herkesçe bilinmelidir.

Türkiye’nin bölünmesi hususunda kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM’in ateşle oynadığı malumlarınızdır.

Tam da bugünlerde, CHP Genel Başkanı’nın, “Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa, onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” açıklaması yakından tanıdığımız bir bölücü ağzıdır.

DEM’lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir.

DEM’lenen CHP demokrasimize leke sürmektedir.

DEM’lenen CHP milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır.

Terörist Demirtaş ile ziyaretçi kuyruğuna girenlerin profili çeşitlenen Soros’çu Kavala’ya siyasi geleceğini bağlayanlar ne milliyetçilikten ne de milli onurumuzu muhafaza temininden bahsetmeleri söz konusu değildir.

CHP’nin şifreleri PKK’nın elinde, DEM’in kullanımındadır.

Türk milleti köksüz ve kötü niyetli müflisleri görmektedir.

Bu nedenle emperyalizmin içimize kadar yuva yapmış piyonları muhakkak çuvallayacak, alayının birden oyunları bozulacak, mahcubiyet ve mağlubiyet akıbetleri olacaktır.

Sayın Basın mensupları,

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Karamsar tablolar çizenler, kötümser telaffuz ve telkinlerle vakit geçirenler gerçek manada Türkiye’nin gücünü ve Türk milletinin gürbüz iradesini kavramaktan aciz düşenlerdir.

CHP Genel Başkanı’nın, “tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını” iddia etmesi yalnızca ağır bir bühtan değil, aynı zamanda ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır.

Halbuki Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır.

Dez-enflasyon süreci her geçen gün tesirini göstermekte; büyüme, istihdam, ihracat, yatırım, üretim ve cari fazla hedefleri iyimser beklentileri kamçılamaktadır.

Uluslararası kredi derecelendirme şirketlerinin ekonominin pozitif ivmesini teyit etmesi ayrıca değerli ve sevindirici bir gelişmedir.

Azalan dış finansman ihtiyacıyla birlikte artan uluslararası rezervler ekonomik dengelenmeyi tetiklemektedir.

Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir.

Toplumun her kesimi büyümenin nimetlerinden elbette istifade edecek, özellikle istismar edilen emeklilerimiz hak ettikleri sosyal, ekonomik ve insani seviyeye kavuşacaklardır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın ortak gayesi de budur.

Kaldı ki ülkenin bekası ile milletin refahı en üst düzeyde tesis edilecektir.

CHP Genel Başkanı’nın her çiftçiye bedava traktör vaadiyle yoksul ve geliri olmayan vatandaşlarımıza tam altın sözü hem aldatma hem de popülizmin ve demagojinin batağına saplanmış bir siyasetçinin kuyruklu yalanı olarak şu an bile hafızalardaki tazeliğini korumaktadır.

Elbette dar ve orta gelirli, muhtaç ve yoksul vatandaşlarımıza her desteğin verilmesi sosyal devlet anlayışının bir mecburiyetidir.

Aynı şekilde emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin ekonomik ve hayat standardının yükseltilmesi siyasi ve manevi sorumluluk listesinde ilk sıralardadır.

Ancak CHP’nin siyasi ve ekonomik temelli söz ve eylemleri esasen çelişkiler yumağıdır, dişe dokunur ve sadra şifa hiçbir plan, proje ve teklif ihtiva etmemektedir.

CHP’nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktır.

Üstelik parti içi gerilim ve hesaplaşmalar CHP yönetimini sürekli zora sokmakta, gündeme değiştirme hevesi de kursaklarında kalmaktadır.

Krizlerin, kulislerin ve kutuplaşma dalgalarının partisi CHP’dir.

Bu kimliksiz ve köşesiz partinin siyasi kozmik odası işgale uğramış, güvenlik duvarları yıkılmış, karar ve irade bünyesi çoklu organ yetmezliğiyle komaya girmiştir.

Yumuşama dayatması altında Türkiye’nin, Türk siyaset ve demokrasi sisteminin ilkelerinden uzaklaşması, gene yumuşama dekoru altında ihanetin ve melanetin aklanma ve temize çıkarma uğraşları stratejik bir tuzak olarak karşımızdadır.

Bu tuzağın kurnaz mimarı da dış güdümlü zillet cephesidir.

Politikasızlık içinde kıvranan, rotasını kaybeden, istikametinden şaşan CHP yönetiminin yumuşama veya normalleşme çağrıları zemzem diye ikram edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir.

Nitekim CHP Genel Başkanı’nın Kıbrıs sorununun çözümünü vatan toprağından pay vermekle mümkün olacağını söyleyen eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etmesi akıl tutulması olduğu kadar 50’inci yıl kutlamalarına gölge düşüren bir aymazlıktır.

Yunanistan Başbakanı’nın Güney Kıbrıs’ı ziyareti sırasında, Türk askeri ve Türkiye’nin garantörlüğünün olmayacağı bir çözümden bahsetmesi CHP’nin Kıbrıs’ta aradığı ve arzuladığı normalleşme hezeyanın bizatihi somut karşılığıdır.

CHP yönetiminin milli tezlerimizi ve üzerinde oynama yapılamayacak egemenlik çıkarlarımızı müdafaada vahim nitelikli tenakuz ve çarpıklık içinde olduğu besbellidir.” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!