Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral’ı makamında ağırladı.
Ziyarette, özellikle Trabzon’un doğu bölgesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmaları, Yerel Kalkınma Hamlesi kapsamında şehre kazandırılabilecek yatırımlar ve sıfır atık projeleri ele alındı. Ayrıca, ticaret ve sanayi odaları ile belediyelerin ortak yürütebileceği projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, nazik ziyaretlerinden ötürü başkanlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Trabzon’un kalkınması için belediyelerimiz ve ticaret odalarımızla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin doğu ilçeleri için planlanan OSB projeleri ve yerel kalkınma hamleleri, bölgesel gelişim açısından büyük önem taşıyor.”
Toplantıda, Trabzon’un doğu aksında yatırım fırsatlarının artırılması, istihdamın güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yapılabilecek ortak projeler öne çıktı. Katılımcılar, kamu kurumları ve yerel yönetimlerin işbirliğinin önemine dikkat çekti.
TARIM VE HAYVANCILIK
Az önceDÜNYA
20 dakika öncePOLİTİKA
1 gün önceTARIM VE HAYVANCILIK
2 gün öncePOLİTİKA
2 gün öncePOLİTİKA
2 gün önceTARIM VE HAYVANCILIK
3 gün önce