DOLAR 32,6963 -0.18%
EURO 35,2019 0.3%
ALTIN 2.446,64-0,13
BITCOIN 20551952.06494%
Trabzon
23°

HAFİF YAĞMUR

13:13

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BORDO MAVİLİLER BJELİCA İLE “İLK” PEŞİNDE

BORDO MAVİLİLER BJELİCA İLE “İLK” PEŞİNDE

ABONE OL
3 Haziran 2023 08:44
BORDO MAVİLİLER BJELİCA İLE “İLK” PEŞİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Şampiyon Trabzonspor, bugün  Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maç ile taraftarına veda edecek  Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki mücadele bir başka vedaya da sahne olacak ,Geçtiğimiz sezon elde edilen Şampiyonlukta emeği ve etkinliği çok olan Slovak yıldız Marek Hamşik de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla aktif futbolculuk yaşamına sezon sonu son vereceğini açıklamıştı Bugün son kez taraftarının karşısına çıkacak olan Hamşikte taraftara veda edecek Alanyaspor maçıyla Trabzon’da son kez bordo-mavili taraftarlar önüne çıkacak Hamsik için kulüp de taraftarları maça davet etti. Taraftar yıldız futbolcuyu uğurlamak için düğmeye bastı. Trabzonspor taraftar grupları Hamşik için koreografi hazırladığı öğrenildi

Teknik direktör Bjelica yönetiminde, ligin son 2 haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 4-1, deplasmanda Bitexen Giresunspor’u 4-2 yenen Trabzonsporda hedef bugünde sahadan 3 puanla ayrılmak.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlunun yöneteceği maçta  Bordo Mavililer Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde  saat 19.00’da Alanyasporu misafir edecek

Bordo Mavililer bu akşam Akdeniz temsilcisi karşısında kazanması durumunda üst üste 3. galibiyeti alarak bu sezon ilki yaşayacak..

Kuzey ekibinde Gbamin, Uğurcan Çakır, Marc Bartra, Maxi Gomez, Yusuf Yazıcı ve   Stefano Denswil’in sakatlıkları nedeniyle Alanyaspor maçının kadrosunda yeralmadılar.

Güney ekibinde ise Rassoul, Efrkan, Zinedine Ferhat, Ahmed Hassan, Runarsson, Pereira, Lusamba, Cavaliero ve Balkovec kadroda yok.

 

,MUHTEMEL 11’LER:

Trabzonspor: Taha Tepe, Larsen, T. Altıkardeş, Hüseyin, Eren, Siopis, Bakasetas, Visca, Bardhi, Trezeguet, Umut.

Alanyaspor: Yusuf, Furkan, Fatih, Ümit, Y. Özdemir, Eduardo, Fer, Oğuz, Doumbia, Erencan, Candeias.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!