DOLAR 33,9975 0.28%
EURO 37,8797 0.71%
ALTIN 2.823,410,51
BITCOIN 1959651-3.21212%
Trabzon
24°

HAFİF YAĞMUR

05:12

SABAHA KALAN SÜRE

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak   Filmler

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler

ABONE OL
31 Temmuz 2024 20:24
Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak   Filmler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 2 Ağustos Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas, Harold ve Mor Tebeşir (Harold and the Purple Crayon), Tuzak (Trap), Benim Uçan Dev Maceram, Geber! (Kill), Enasar: Sirayet-i Cin, Velhan ve Biraz Yağmur Yağmalı (Some Rain Must Fall) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Bununla beraber Yaz Film Festivali kapsamında Efsane, Nefes- Yer Eksi İki ve 3391 Kilometre filmleri de yeniden izleyiciyle buluşuyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, gerilimden animasyona kadar önemli yapımların vizyonda olacağı 2 Ağustos Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra  Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas, Harold ve Mor Tebeşir (Harold and the Purple Crayon), Tuzak (Trap), Benim Uçan Dev Maceram, Geber! (Kill), Enasar: Sirayet-i Cin, Velhan ve Biraz Yağmur Yağmalı (Some Rain Must Fall) izleyiciyle buluşuyor.

Ayrıca Yaz Film Festivali kapsamında Efsane, Nefes-Yer Eksi İki ve 3391 Kilometre filmleri de yeniden vizyona giriyor.

 Filmlerinin içerisinde bulunduğu 2 Ağustos Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

  1. Ağustos Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • Sinemaseverlerin beğenisini kazanan Efsane, Nefes- Yer Eksi İki ve 3391 Kilometre filmleri Yaz Film Festivali kapsamında yeniden vizyona girecek. Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt ve Cemile Canyurt’lu kadrosuyla izleyicileri kahkaha tufanına sokacak Efsane, Beyza Alkoç’un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatan 3391 Kilometre ve 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşananları konu edinen Nefes-Yer Eksi İki festival kapsamında sinemaseverlerle buluşacak.
  • Güney Koreli ünlü pop grubu Blackpink’in Born Pink konser turunu beyazperdeye yansıtan Blackpink World Tour Born Pink in Cinemas, sınırlı bir süre vizyonda kalarak izleyicilere unutulmaz bir konser yaşatacak.
  • Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Harold ve Mor Tebeşir (Harold and the Purple Crayon), mor tebeşiriyle çizdiği her şeyi hayata geçirebilen Harold’ın hikayesini konu ediniyor. Harold, mor tebeşiriyle çizdiği her şeyi hayata geçirebilen bir çocuktur. Büyüyüp kendisini kitap sayfalarından uzaklaştırıp fiziksel dünyaya geçen Harold, hayat hakkında öğreneceği çok şey olduğunu fark eder.   Güvenilir mor tebeşiri de düşündüğünden daha fazla şamataya yol açmaktadır. Sınırsız hayal gücünün gücü yanlış ellere geçince Harold, hem gerçek dünyayı hem de kendi dünyasını kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.
  • Senaristliğini ve yönetmenliğini M. Night Shyamalan’ın yaptığı haftanın gerilim filmlerinden Tuzak (Trap), gittikleri bir pop konserinde kendilerini karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde bulan bir baba ve genç kızının hikayesini konu ediniyor. Aile babası Cooper ve ergenlik çağındaki kızı, bir pop müzik konserine katılır. Ancak çok geçmeden polisin, medyada yalnızca “Kasap” olarak anılan kötü şöhretli bir seri katile tuzak kurmak, onu tutuklamak ve böylece kanlı faaliyetlerine son vermek için bu mega olayı kullanmak istediği ortaya çıkar.
  • Haftanın bir diğer animasyon filmi Benim Uçan Dev Maceram, kayıp ebeveynlerini bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Sebastian, Sophia ve küçük Wawa’nın hikayesini konu ediniyor. Sebastian, Sophia ve küçük Wawa, kayıp olan ebeveynlerini bulmak için yola koyulurlar. Bu süreçte onlara Nazca kültüründen efsanevi devler yardımcı olur.
  • Haftanın aksiyon filmlerinden Geber! (Kill), sevdiği kadının zorla evlendirileceğini öğrenen bir adamın hikayesini konu ediyor. Amrit, orduda komando olarak görev yapan bir adamdır. Amrit Yeni Delhi’ye giden gece yarısı ekspresine biner çünkü hayatının aşkı Tulika‘nın zorla başka bir adamla evlendirileceğini öğrenir. Ancak trendeki her türlü kesici ve bıçaklayıcı silahlarla donatılmış soyguncular vardır. Silahlı saldırı başladığında Amrit trendeki insanları kurtarmak için ölüme meydan okur.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!