DOLAR 32,6536 -0.44%
EURO 34,9927 -0.75%
ALTIN 2.422,68-0,90
BITCOIN 2136748-1.24845%
Trabzon
24°

HAFİF YAĞMUR

17:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ; TARIMA 1 TRİLYON 364 MİLYAR LİRA DESTEK VERDİK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ; TARIMA 1 TRİLYON 364 MİLYAR LİRA DESTEK VERDİK

ABONE OL
14 Mayıs 2024 16:11
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ; TARIMA 1 TRİLYON 364 MİLYAR LİRA DESTEK VERDİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Sadece demokraside değil; ekonomide, tarımda, hayvancılıkta, üretimde ve ihracatta ülkemizi hayal dahi edilemeyecek seviyelere getirdik. Türkiye Yüzyılı’nı da yine çiftçilerimizle omuz omuza inşa edeceğiz” dedi.

Çiftçiler ve temsilcileriyle birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu güzel toplantı vesilesiyle gönüllerimizi buluşturan Tarım Bakanlığımıza ve Ziraat Odaları Birliğimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“TÜRK DEMOKRASİSİNE VURULAN PRANGALARI SİZLERLE BERABER PARÇALADIK”

Çiftçilere sadece Türkiye tarımına yaptıkları katkılar için değil, demokrasiye verdikleri destek için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “15 Temmuz darbe girişiminde millî iradeyi korumak için öne atılanların en başında, biliyorsunuz, çiftçilerimiz vardı. Birileri uçakları görünce bankamatik kuyruklarına koşarken, benim çiftçi kardeşim darbecileri engellemek için bir yıllık mahsulünü ateşe verdi. Elindeki tüm imkânlarla darbeci hainlere karşı koyan çiftçilerimizin fedakârlığını, cesaretini ve vatanperverliğini hiçbir zaman unutmayacağız.”

Tıpkı Millî Mücadele’de olduğu gibi istiklal ve istikbal uğrunda canını ortaya koyan tüm çiftçilere şükranlarını sunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi vesayetin her türlüsünden kurtarma mücadelesini birlikte verdik. Türk demokrasisine vurulan prangaları sizlerle beraber parçaladık. Sadece demokraside değil; ekonomide, tarımda, hayvancılıkta, üretimde ve ihracatta ülkemizi hayal dahi edilemeyecek seviyelere getirdik. Türkiye Yüzyılı’nı da yine çiftçilerimizle omuz omuza inşa edeceğiz” dedi.

“SON 21 YILDA, 1 TRİLYON 364 MİLYAR LİRA TARIM DESTEĞİ VERDİK”

Son 21 yılda hem toprağa hem de toprağı işleyen çiftçilere hak ettikleri önemi vermenin gayretinde olduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Türk tarımının çehresini ve kaderini değiştirebilmek, daha rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak, sorunlara kalıcı, pratik ve modern çözümler bulabilmek için gerçekten yoğun mesai harcadık. Ülkemizin tarımsal potansiyelini gün yüzüne çıkarmak için kırsal kalkınma alanında ciddi destek ve hibeler sağladık. Bu sayede tarım sanayi-entegrasyonunu güçlendirdik. Üretimin gelişmesi için son 21 yılda reel rakamlarla 1 trilyon 364 milyar lira tarım desteği verdik.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!